Pitkän parisuhteen salaisuus

No oli vähän hankala lähtö. Alla äärimmäisen huonosti nukuttu yö. Kamalalla kiireellä puettu ja suittu naamat, keräilty tavarat ja astuttu o...

No oli vähän hankala lähtö. Alla äärimmäisen huonosti nukuttu yö. Kamalalla kiireellä puettu ja suittu naamat, keräilty tavarat ja astuttu ovesta ulos. Aikaa enää parikymmentä minuuttia esityksen alkuun – pitäisi olla jo perillä, eikä tässä vielä säätämässä. 


Juoksen taaperon kanssa autolle ja huomaan, että turvaistuin puuttuu. Mies on ottanut sen pois tuntemattomasta syystä (koska en kysynyt) ja voi hemmetti. 

Äkkiä takaisin sisälle mörisemään puuttuvasta turvaistuimesta ja niskoja nakellen hakemaan istuinta varastosta. Miksei se mies muka tiennyt etukäteen, että aion yhtäkkiä ja varoittamatta lähteä kiireellä taaperon kanssa sirkukseen? Olishan sen pitänyt. 

Turvaistuin kainaloon ilman minkäänmoista hajua miten se hiton isöfix kiinnitetään. Mies tietää, etten tiedä. Katsoo ikkunasta ja soittaa: "Ota se tuoli pois siitä paikalta, avaa sen takaa sell..." – "NO ENKÄ AVAA!" ja tuut tuut tuut... Kyllä, kyllä, tosi kypsää, tiedän.

Saan hätäisesti asetetteua turvaistuimen taaperon kera kiinni autoon, ja vaikken nää miestä ikkunassa, tunnen hänen katseensa päälläni. Hemmetti, siellä se katsoo ja luultavasti myhäilee mulle just nyt. Kiukkunen eukko siellä rimpuilee, eikä ota jeesiä vastaan, möh, möh. Heitän kiukkuiset tuplafäkit ikkunaan – tiedän, edelleen tosi kypsää – ja poistun paikalta. (Ja naapureille tiedoksi, jos satuitte ikkunaan, että en näyttänyt teille niitä sormia.)

Matkalla jo alkaa harmittaa moinen kiukkuiluni. Hitto, pitikö nyt noin urpoilla suotta toiselle. 

Sitten saan tekstarin mieheltä...


HAHHAAHAAHHAAAHAHAHHAAAAAAAHAHAAAH!!! Kualen!!! 

Tätä osuvampi ois kuulemma ollut enää vain tuo sellaisella ghettomamatwistillä.

...

Ja tämä, rakkaat lukijat, on se syy, miksi rakastan tuota miestä. Vuodesta toiseen, aina vain enempi. Tai ainakin yksi niistä monista.

Pitkän parisuhteen salaisuus? Hymör.

Vakka ja kansi, since 2003. Tähän sellainen peace-sormihymiö.

You Might Also Like

12 comments

 1. En kestä muahahaaaa :D Mahtavia nää sun kirjoitukset!!

  VastaaPoista
 2. : DD Mä olen monasti sanonu tuolle omalle ukkelille, että ei muuten oltais enää 13 vuoden jälkeen yhdessä ellei meillä olis niin hiton urpot omat jutut. <3

  VastaaPoista
 3. Niin tuttua, harmi että tuplafäkki tule tehtyä eilen suljetun oven takana, niin ei aukene miehelle tämän huumori. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha, ihanaa, joku muukin tekee tuplafäkkejä, hahahaha!

   Poista
 4. Ihan paras! Pahoin pelkään, että itse olisin saanyt tuplafäkit bumerangina takaisin ja riidan koko loppuillaksi. Loistavaa tilannetajua sun miäheltä. Just noin. :)

  Sylvia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis... Jos minä seurustelisin minun kanssa, niin vois olla sama homma... mut onneksi en. Haha! Mutta osaan määki joskus laukaista jännitteitä ja saada ton ukkelin nauramaan! :D

   Poista

Hae