Brown is the new blonde

Ehkä se on tämä luonnon väriloisto, ehkä se on viilenneet aamut ja pimenevät illat, tai ehkä se on vaan joku nuori (hah!) kapinallinen minus...

Ehkä se on tämä luonnon väriloisto, ehkä se on viilenneet aamut ja pimenevät illat, tai ehkä se on vaan joku nuori (hah!) kapinallinen minussa, joka päättää – vissiin just aina syksyisin – että nyt muutosta, jumankauta! Oli mikä oli, nyt on tukka saanut uuden värin ja tällä kertaa tumman! Niinku ruskean! Oho! 

Eilen kampaajan penkkiin istuessani ilmoitin, että nyt mennään niin tummalla kuin tohditaan, koska se mun mielessä on pyörinyt jo kauan. En vaan ole uskaltanut aiemmin, mutta nyt sitten. Antaa mennä vaan, ja ei ei, ei mitään välitiloja nyt, vaan kerralla nyt vaan ruskeaksi. 

Ja simmonen siitä nyt tuli.

TA-DAAA!


Mulla on viimeksi ollut tummat hiukset silloin kun miehen kanssa tavattiin, eli joskus 1800-luvulla. Siitä asti eri vaalean sävyjä kymmenisen vuotta, kunnes viime syksynä, tasan vuosi sitten, olin hetken oranssipää. Ihan sillai kreisinä vaan. Aika pian palasin takaisin omaan tuttuun turvalliseen blondiini, mutta mitään en kadu! Haha!

Tänään mulle iski tossa kesken kuvaamisen "yhyy, mä näytän ihan noita-akalta" -vaihe (kuva alla) ja yhdessä kuvassa näytin myös aivan Ozzy Osbournelta. Mutta kuten eilen tuolla kampaajalla juteltiin, nuoruuden apua-en-voi-astua-ulos-ovesta -panikoinnit on jo niin takana, että paskaaks tässä. Tällä mennään, kunnes ei enää mennä ja sit tehdään jotain muuta. 


Mutta oikeesti tykkään ite tästä nyt tosi paljon! Peilin eteen tulee pysähdyttyä vielä ihmettelemään, että kuka toi tumma muija on, mutta ihan hyvällä! Oon jotenkin ihan eri tyyppi, enkö?

Ja todellisuudessahan se näyttää jatkossa tältä, koska hei: minä tukka auki? – Ei kauheen usein.


Brown is the new blonde, eh?

You Might Also Like

22 comments

 1. Tosi kaunis sävy, sopii sulle tosi hyvin!

  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätyin itsekin, kuinka se ei ollutkaan ihan hirveen suuri järkytys! Siis niinku että ihan luonnollinen fiilis! :D

   Poista
 2. Ihme muija, kun olet kaunis blondina ja myös tuolleen vähemmän blondina. Käyp ihan katteeks!
  T. Itäsuomalanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana, kiitti! Hei just vanha kaveri muistutteli mun vihree-harmaa-liila-tukka ajoista. Huhhuh, ne ei sopinu! :D

   Poista
 3. Kaunis! Miten muuten lapset reagoi? Aikoinaan kun tein saman tempun niin omani totesi että et oo mun äiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ainii! Tästä unohin kirjoittaa postaukseen!

   Mua aluks jännitti just, että miten lapsen suhtautuu muhun. Mies ja lapset tulivat hakee mua kampaajalta ja olin vielä tukka auki, että vähän vahva otos heti kättelyssä. No ei ne sitten mitään. Esikoinen katto vähän ihmeissään eka, mut alko heti hymyilee ja totes isin kaa, että uus tukka on, mutta kiva. Illalla nukkumaan mennessämme silitteli mun hiuksia ja vähän vielä ehkä prosessoi asiaa – mut hyvällä! Vauva myös silminnähden vähän ihmetteli, mutta myöski sillee uteliaana, ei pelokkaana. Et aivan hyvin meni! <3

   Kampaaja kertoi, että kun se oli vaihtanut kans joskus hiusten väriä, niin lapsi oli huutanut, et "tahdon äitin vanhan tukan takaisin!!" Voi toisia! <3 :)

   Poista
 4. Hyvältä se näyttää! Oikein on mainio sävy. Mä en oo värjännyt pariin vuoteen, mutta kun kuopus syntyi, menin laittamaan raitoja. Nyt on ihan kauhee hailu tukka. Kahden viikon päästä takasin bruneteksi, kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos! Mäki oli ihan yllättynyt, että tuli noin hyvä sävy, vaikka ihan ekaa kertaa värjättiin vaaleesta tummemmaksi ja kuitenkin aika miedolla matskulla (kuulemma). Ihania kampaamohetkiä sulle! <3 :)

   Poista
 5. Vau! Hyvält näyttä! -Tiinahema

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kohta totun itsekin! Vaikka ei sillai mitään vaikeuksii ookkaan ollut! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti! Mustakin toimii aika hyvin! Vaikka oonkin aika kalpee muija. Mut kai se on myös tosta värisävyn lämpöydestä kiinni. Sillon ku tavattiin miehen kaa olin mustatukkainen (en sukkainen, kuitenkaan) ja muistan jotain kuvia, mis näytän ihan kuolleelta valkoisine naamoineni! :D

   Poista
 7. Vautsi! Sopii tosin hyvin sulle, mainio syyslookki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos! Joo, oli jotenki kiva vähän tuoda tommosta lämpöä tähän hommaan! :)

   Poista
 8. Kaunis tukka, sopii tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kiitos! Yllätyin tosiaan itsekin heti kampaamonpenkissä, että ei se ollutkaan niiiiin oudon näköinen mulla mitä saatoin eka vähän jännätä! Ihan luonnollinen olo myös tässä tukassa!

   Poista
 9. Voi argh. Nyt pistit kylla pahan koska niin kivan tukkas vuoksi rupes itteakin haluttaan ihan alyna vaihtaa vaaleasta tummaksi. Apua, en tiia! Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rohkeesti vaan! Mä tykkään, ku tää kehystää kasvoja ihan erilailla ku vaaleet hiukset. Ja jopa kiinninnäisinä tuo erilaisen ryhdin naamaan! :D

   Poista
 10. Mun on pakko sanoa tää: Asensit sitten tekoälyn! :-D Kai toi on poliittisesti korrekti kommentti, koska kuulin sen ihan aidolta blondilta. Mutta oikeesti, kyllä toi(kin) väri sopii sulle oikein mainiosti, hyvä tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta kai sun oli! :D Joo, leikin nyt fiksua. Tutut ei mee lankaan, mutta jos vaikka edes tuntemattomat!

   Poista
 11. Senkin edelläkävijä. Onko tästä pakko kipittää itsekin kampaajalle.. IHANA väri! Varsinkin tuosta viimeisestä kuvasta huomaa, miten kauniisti sopii sun kasvoille. JEE!! :)

  VastaaPoista

Hae