Kohta alkaa härdelli

Saatiin eilen kutsu No home without you -Kaisan kotiin. Mukaan tuli myös Belle Baien nelihenkinen porukka. Syötiin vähän Kaisan loihtimaa...

Saatiin eilen kutsu No home without you -Kaisan kotiin. Mukaan tuli myös Belle Baien nelihenkinen porukka. Syötiin vähän Kaisan loihtimaa ihanaa iltapalaa ja mietittiin mistä kaikki tuntevat toisensa. Oulusta vissiin. Kaisalla oli aivan ihana koti, ja nyt paino sanalla oli

Talossa oli aikuisten lisäksi yksi viisivuotias, kaksi kolmeveetä ja kaksi vauvaa. Kaisa snäppäsi juuri ennen tuloamme, että kohta alkaa härdelli, mutta ei tainnut Kaisa ihan arvata, kuinka härdelli. Henkilövahingoilta juuri ja juuri vältyttiin, mutta astiasto, sohva ja pöytä saivat kivasti osansa.


En nyt lähde erittelemään, kenen lapsi sai mitäkin aikaan, mutta ihan sillee ilta lukuina oli:

1 kaatunut sohvapöytä – kulhoineen, karkkeineen, totta kai!
1 juomalasi sirpaleina
1 toisen kerran kaatunut sohvapöytä  

Tässä kohtaa emäntä sanoi, että no ei kuitenkaan kauheen paljon oo mitään tuhoutunut, mutta sepä ei muistanut, että oli myös:

1 kaatunut kahvi valkoiselle sohvalle

ja kohta sitten perään:

1 kahvikuppi säpäleinä lattialla. 

Aika rennosti tuoreet vanhemmat ottivat kuitenkin tämän kaiken. Arvostettavan rennosti! Selkeesti vanhempimatskua. Lupasivat kutsua meidät kaksi perhettä vielä uudelleenkin kylään – aika rohkeeta! 

Kaisan perhe yritti kyllä ottaa omiin lukuihinsa sen, että koti ei ole vielä ihan child proof ja aivot eivät vielä ole lapsialertissa, mutta mitä niihin tulee, niin lupailin, että kyyyyyllä ne sieltä vielä kehittyvät. Näin mukavan kokemuksen kautta viimeistään, haha!

Voitais muuten alkaa myymään sellaista Koti lapsiturvalliseksi -pakettia uusille vanhemmille! Tilaatte vaan meidät kylään ja johan meidän kolmeveet, yksi viisvee ja vauva tarkastaisivat kotisi lapsikestävyyden! Hinta vaikka 599! Eli just sen, mitä ehkä tuhottiin Kaisalla. 

Kiitos ja anteeksi on klisee sanonta, mutta se sopi tämän vierailun päätteeksi. 

Kuvat kaapattu Kaisan Snäpistä @kaisanchat.

You Might Also Like

4 comments

 1. Varmaan te fiksuina vanhempina korvasitte vahingot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta kai! Lasku on jo matkalla! Maksan sen 1,99 € hetipian Kaisan tilille! ;)

   Poista
 2. Meillä on sama sohvapöytä kuin Kaisalla, voin kertoa että (omat) lapset kyllä aika nopeasti oppii että se kaatuu heti jos sitä kohti edes hengittää. Vieraiden kanssa kolisee aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo Belle baien Suvi varoitti ennen meidän vierailua pöydästä, mutta se oli siinä just niin sopivasti kolmeveen pepun korkeudella, että se vahingossa istahti siihen. Kaisa sanoi, että yleensä heillä on kynttilöitä siinä, mutta nyt ovat jo oppineet, että lapsivieraiden tullessa, nou kynttilöitä! :D Aikovat muuten kuulemma vahvistaa sen jotenkin! Ehkä Kaisalta saa sit kohta vinkit blogista, kuinka kolmijalasta saa nelijalan, tai jotain vielä kekseliäämpää? :)

   Poista

Hae