Vuoden kuumimmat rimpuilut

Se on vuosi kohta paketissa. On ollut riemukas vuosi täällä rimpulamestoilla kanssanne. Blogi on kasvanut huimasti – kävijämäärät tupla...


Se on vuosi kohta paketissa. On ollut riemukas vuosi täällä rimpulamestoilla kanssanne. Blogi on kasvanut huimasti – kävijämäärät tuplaantuneet viime vuodesta! – ja meno on ollut mukavan rempseää.

Olen äärettömän iloinen, että te tajuutte mua. Ei tarvitse selitellä tai laitella disclaimereita, vaan voi heittää ihan huoletta hyv... noh, melko hyvää läppää. Välillä (usein) ihan paskaa, mutta senkin te tajuutte. Henki on hyvä ja mulla on iso luotto teihin.

Tässä on loppuvuonna vilahdellut blogeissa sellaisia vuosikoosteita ja mäkin nyt ekaa kertaa ihan vallan katsoin tuolta Google Analyticsistä, mitkä todella ovat tämän vuoden 234 tähänastisesta ja koko historian yli 600 postauksesta 2015 luetuimmat jutut!


Tähän laitan silti sen vastuuvapauslausekkeen: Mä en voi sille mitään, että just nää urpoimmat ovat niitä luetuimpia! Hah!

1. Pitkän parisuhteen salaisuus
2. Ei merkkiäkään synnytyksestä
3. Aikuisten kesken vs. lapsiperheporukalla ravintolassa
4. Tein huomion itsestäni
5. Minun yöni
6. Yhdyssana on kynnys kysymys
7. Kusinen keitto
8. Paras ehkäisymainos ikinä
9. 16 kysymystä juhlajärjestäjän keskeisimpiin kysymyksiin
10. Mies, joka osaa valita sanansa
11. Ikea-opas

Näähän on siis ihan herran haltuun aina, että mikä teksti saa minkäkinmoisen lennon, laadusta se ei kerro välttämättä mitään – löl, enkä itse osaa usein edes ennustaa, mistä jutusta tulee suosittu ja mistä ei. Mutta nämä nyt oli tuosta arkiriumbasta Analyticsin mukaan luetuimmat.


Kyselin taannoin myös kommenttikenttään mieleenpainuvimpia postauksia ja silloin esille nousi ehdottomasti yli muiden Kusinen keitto.

Muita useammin mainittuja postauksia, joita ei edellisessä luettelossa ole vielä listattu, olivat Katsaus juoksuharrastukseen, vauvan syntymä, eli Hän on täällä!, 13 askelta onnistuneeseen suihkussa käymiseen ja Rakas nakkipiilo.


Vaikken ruokablogiksi olekaan profiloitunut (no shit), mulla on luetuimpien joukossa paljon myös reseptejä. Osa jopa enemmän luettuja (kiitos Googlen) kuin nuo edellä mainitut!

Niistä tänä vuonna luetuimpia oli myös parit vanhemmat, mutta ei sen niin väliä!

1. Erittäin hyvä gluteeniton suolainen piiras
2. Nopeat, helpot, hiivattomat sämpylät
3. Ihan himputin hyvä tacosalaatti
4. Ihana rahka-omenatorttu (vuodelta 2013!)
5. Kaksi erinomaisen hyvää lehtikaalireseptiä


Kiitos taas vuodesta rakkaat kakkapeput ja hauskaa vuodenvaihdetta! Ei muuta kuin nakit silmille ja... ja... No, en keksinyt mitään hauskaa tähän.

You Might Also Like

11 comments

 1. Olen vasta löytänyt blogisi ja koukuttunut ihan täysin. Joka ilta nauran ääneen lukiessani uusia ja vanhoja postauksia, onneksi mies ei ole herkkäuninen! Monia blogeja lukevana voin sanoa että blogisi on ehdottomasti hauskin ja viihdyttävin blogi johon olen koskaan törmännyt! Ja tuo kusinen keitto, tästä naurusta ei tule loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ihanaa, että löysit ja vielä ihanampaa, että olet koukuttunut! Seuraavaksi pakotat miehesikin lukemaan – niin kuulemma jotkut ovat tehneet! :D Kiitos palautteesta, lämmittää! <3

   Poista
 2. Kiitos etenkin kusisesta keitosta. Se on piirtynyt muistini sopukoihin, silmieni verkkokalvoille. Sitä on muisteltu monesti kuluneen vuoden aikana. Ihan parhautta. <3

  Tähän ei vaan voi todeta mitään kliseistä hyvästä uudesta vuodesta. Metkaa uutta vuotta, se toimii kai paremmin? ;) Innolla jäämme odottelemaan mitä seikkailuja uusi vuosi tuo tullessaan :D

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Haha, keitto on tainnut tosiaan jäädä ihmisten mieliin! En kestä! :D

   Toivotaan että villejä seikkailuja, mutta ei sentää keittoja enää ympäri köökkiä!

   Poista
 3. Hyvää alkanutta vuotta! Oon ihan samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa, tää blogi on ihan huippu ja parhaimpia mitä tiedän! Kiitos siis kulunesta vuodesta ja monista nauruista ja hymähdyksistä! T. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oi, miten ihania kommentteja! Tästä on hyvä aloittaa vuosi! <3 Ihanaa alkanutta sellaista sinnekin!

   Poista
 4. Lemon curd,koska siihen tarinaan kiteytyy myös mun vapaa-ajan käytännöllisyys. Kiitos! :)
  Ja kiitos kaikesta muustakin <3

  VastaaPoista
 5. Minäkin uusi lukija�� Käyn melkeen päivittäin taaperon päikkäriaikaan kurkkaamassa josko olis uusia postauksia ja todella pakotin miehenikin lukemaan Kusisen keiton ja koirankakka jutun! Kun ensin melkeen itte pissasin housuuni naurun ja lukemisen lomassa�� kiitos oi kiitos tästä!! Ulla

  VastaaPoista
 6. buy facebook likes understand that every individual has different needs, and that’s why we let our customers customize the order according to their requirements. If any of our pre-designed plans do not elate you, then you can try this section to order a customized package. We bring the best and instant likes services in the market.

  VastaaPoista

Hae