Narttukoiran omistamisen plussat ja miinukset

7.1.2016

Moni koiraa hankkiva pohtii, kumpi sukupuoli olisi parempi juuri heille. Neuvoa kysytään muilta koiranomistajilta, ja kumpaakin sukup...


Moni koiraa hankkiva pohtii, kumpi sukupuoli olisi parempi juuri heille. Neuvoa kysytään muilta koiranomistajilta, ja kumpaakin sukupuolta puolustellaan ja vastustellaan kiivaasti – riippuen keneltä kysyy.

Sekä narttukoirassa ja uroskoirassa on puolensa. Minulla on ollut sekä uros- että narttukoiria, mutta tällä hetkellä – kuten moni vakilukija jo tietääkin – meillä on kaksi narttua. Italianvinttinarttua.

Vinkkiviidakon syövereistä voikin olla haastavaa saada täysin puolueettomia vinkkejä, joten olen näin kokeneena koiranomistajana halunnut vähän helpottaa pohdintojanne ja kerännyt alle narttukoiran omistamisen plussat ja miinukset:

+ Narttukoirat eivät merkkaile sisälle

- Ei vaan hetkinen, merkkaileepas.


Eissss...

Nartut... He vihaavat tuota divaania.


Mutta katsokaa uutta mattoa! Sille ei ole käynyt vielä mitään! Läheltä piti, mutta ei aivan. Livin' on the edge, baby. Livin' on the edge...Lue myös aikaisemmat plussat ja miinukset täältä!

You Might Also Like

1 comments

  1. Haha saipas hauskat lauantaifiilikset tätä lukiessa :D löysin vastikään sun blogin, kiitos siitä! Itse olen aivan hullaantunut itskuihin ja mulla on haaveissa sellainen hankkia viimeistään tämän vuoden lopulla :) Tuo vaalea väritys on mielestäni aivan äärettömän kaunis, ei niin etteikö vain sillä olisi merkitystä koiraa valitessa. Osaatko suositella hyvää kenneliä? Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista

Hae