Matkoille yksin

2.2.2016

Oho, johan pomppas! Nyt on hotelli ja matkat varattu. Lähden yksin matkoille. Iiiihan yksin. Nukun hotellissa yksin, matkustan yksin, olen i...

Oho, johan pomppas! Nyt on hotelli ja matkat varattu. Lähden yksin matkoille. Iiiihan yksin. Nukun hotellissa yksin, matkustan yksin, olen ihan yksin-yksin.

Ai mihin matkustan? No siis se on yks semmonen hyvin eksoottinen paikka. Tosi omaperäinen, ja siis tosi-tosi ulkomailla. Helsingissä.

Mies oli tuossa pitkällä viikonlopulla laskemassa Iso-Syötteellä ja siinä niin, reissuleskenä jalostui ajatus yksin matkustamisesta. Että minäkin tahdon. Villeissä haaveissani jo suunnittelin pitkää viikonloppua Lontoossa, mutta ajattelin nyt ensin näin harjoituksen kannalta ottaa ihan tämän lähikylämatkailun ensin haltuun.

Reissuun kyllä yhdistyy vähän blogihommatkin, mutta pääosin ihan vaan mää-aikaa.


Lontoota en kuopannut, mutta sitä pitää vähän enemmän suunnitella kuin yhden yön Helsinki-matkaa. Enkä mä kyllä Lontooseen yksin lähde. Sentään, vaikka huippuseuraa olenkin.

Täytyy kyllä sanoa, että ennen vanhemmuutta en olisi ikinä lähtenyt yksin mihinkään. En ikinä. Edes leffaan en osannut mennä yksin. Vasta raskausaikana menin ensimmäistä kertaa, ja sillonkaan en tavallaan ollut yksin, haha!

Mutta niin vaan sitä äitiyden ja pitkien symbioosijaksojen jälkeen tällainen vain minä minua varten -homma on niin kutkuttavan ihana ajatus. Vähän jännäkin, mutta hyvällä.

Että sitä vaan on yksin, omien mieltymystensä johdattelemana. Kenenkään muun tarpeet ei mene omien edelle, eikä tarvitse neuvotella mistään kenenkään kanssa. Ihanan itsekästä – ja harvinaista. Sopivan harvinaista, että sitä tekee innolla pikkuisia mää-matka-pyrähdyksiä. Muistelen vielä lämmöllä omia synttäritreffejänikin yksin.


Mutta en mä kyllä ihan yksin-yksin koko aikaa Helsingissä ole. Aion mä kavereita nähdä. Huomiselle on jo illallistreffit sovittu parin Hannen kanssa (koska miksi tyytyä yhteen?) ja torstaina ehkä jotain lounastreffejä jonkun kanssa.

Jännityksellä odotan, osaanko nukkua koko yön ihan yksin? Ilman kenenkään suloista tuhinaa kainalossa, ilman yöllisiä herätyksiä, ilman pikkuruisia varpaita naamass... Okei, no enköhän mä osaa.

Hyvää matkaa mulle, eiks jee!


Snapchatissa (mammarimpuilee) varmasti nähään kaikkia mun villejä matkafiiliksiäni!

You Might Also Like

6 comments

 1. Mitä tulee Hanneihin, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Ja mitä tulee mammoihin, niitä ei todellakaan ole liikaa täällä eksoottisessa Helsingissä, kuinka kivaa että tuut!!!

  VastaaPoista
 2. Uijeah! Täällä matkakohteessa jo kovasti odotaan turistia saapuvaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turisti tuli ja meni! Oli lystiä! <3 Kiitos seurasta!

   Poista
 3. Hitsi, kun mun nimi ei ole Hanne. Ehkä muutankin Hannen blogi ;).. Kiva oli eilen tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva tutustua! "Nii mikä blogi sul sit oikeen oli?" :D

   Poista

Hae