Pee-ee-är-jantai

12.2.2016

P äivää! Ajattelin tehdä tällaisen hupaistakin hupaisamman Perjantai-postauksen näin eri nokkelasti, että jokaisella kirjaimella alkaa jo...


Päivää! Ajattelin tehdä tällaisen hupaistakin hupaisamman Perjantai-postauksen näin eri nokkelasti, että jokaisella kirjaimella alkaa jokin asia, jonka syystä tai toisesta haluan nyt kertoa, mutta joista ei saa tekemälläkään minkäänlaista järkevää postausta. Noniin, aloitetaan.

Ennen kuin aloitan, haluaisin vielä korostaa, että heh-heh, huomaatteko P E R J A N T A I. Se on ainoa punainen lanka tässä. Aika laimeeta, tiedän. Noniin, nyt aloitetaan.

Raivareita. Meillä on eräs nimeltämainitsematon kolmevee saanut alati viime päivinä raivareita. Sellaisia, että mua on oikein säälittänyt se raukka, jonka myrskyävä mieli saa vaikka siitä, että pitää laittaa sukka jalkaan ennen kenkää ihan järkyttävät raivarit. Luulen niiden johtuvan viimeaikaisesta kotona lojumisesta. Kohta helpottaa, kun arki alkaa taas rullata normaalisti.

Ja edellisestä tulikin mieleeni vastamelukuulokkeet. Oletteko kuulleet (if you pardon the pun)? Mies toi sellaiset kotiin ja voi hyvä luoja. Ei kuulu mitään. Ylimääräistä, ainakaan. Kaikki suodattaa hurinat, mölinät pois. Eikä kuulu myöskään huuto tahi itku. Saako niitä käyttää 24/7?

Aloin mööbleerata kamalasti olohuoneessa taas. Käänsin kaiken päälaelleen, totesin, että ei se ollutkaan hyvä ja laitoin kaiken ennalleen. Melko hyödyllistä arkipuhdetta, tässänäin.

Nylon Beat! Muistitteko sellaisen olemassa oloa? Mä en muistanut yhtään, mutta kun mietin  jotain ännällä alkavaa, ainut asia mikä tuli mieleen oli Nylon Beat! Miksi? Nannannaa nanna na naa na.

Tilasin Turkuun rantautuneen Woltin kautta lounasta itselleni, ihan keskenäni, mutta koska alle kahdenkympin tilauksesta joutuu maksamaan extraa, tilasin kaksi annosta! Mitä luovaa ongelmanratkaisua! WINNING!

Annoin eilen vanhan televisiomme pois Facebookin Annetaan-ryhmässä. Antamisiani ei ole koskaan jonottanut noin suurta joukkoa nuoria miehiä...

Isi-ihminen asensi meille uuden television seinälle, mutta se oli kaikista oikein poraamisista ja ruuvailuista ja muista huolimatta silti vinossa. Hyvin mystinen juttu. Aikamme ihmeteltyämme MINÄ keksin, mistä vinous johtuu. Minä! Ei minun teknisesti taitava aviomieheni, vaan minä! Pakotin miehen tunnustumaan ylivoimaisuuteni ja tuuletin kohtuuttoman kauan voittoani. WINNING!


No, se siitä.

...

...

(WINNING!!!)You Might Also Like

2 comments

Hae