Putki päällä

Ystävät, minun on tunnustettava jotain. Kaikkihan lähti siitä, kun eräänä tiistaina lähdin bloggaajille järjestelylle kaupunkikiertu...


Ystävät, minun on tunnustettava jotain.

Kaikkihan lähti siitä, kun eräänä tiistaina lähdin bloggaajille järjestelylle kaupunkikiertueelle. Tarkoituksenamme vain vähän maistella niitä eri ravintoloissa.

Tiedän, tiedän, riskaabelia, varsinkin noin ryhmäpaineen alla, mutta en olisi uskonut, että jo ihan viattomasta maistamisesta voisi jäädä koukkuun. Ajattelin, ettei se nyt niin paha juttu voi olla, ja kun kaikki kaveritkin maistoi ja kun me haluttiin vaan vähän pitää hauskaa. 

Saatiin ihan ilmaiseksikin. Vaikka sehän se on just se juttu... eka annos ilmaiseksi...

Olen tiistaista asti tähän päivään asti vetänyt päivittäin. En vaan voi sille mitään. Kaikenlaisia, ihan mitä vain, mitä vastaan on tullut. 

Tiistaina pari siellä kierroksella, keskiviikkona leffan jälkeen, torstaina mies toi jo kotiinkin jotain (mahdollistaja) ja tänään vielä yhet satsit tuolla Naantalissa, jossa oltiin hillumassa. Niin vaan ajauduttiin sielläkin siihen, vaikka ois siinä muitakin vaihtoehtoja ollut tarjolla.

Ei se auta kuin tunnustaa: Koukussa ollaan. 

Tiedän. Sitähän sanotaan, että nopeat hiilarit, rasva ja sokeri ovat koukuttavia, mutta en olisi ikipäivänä uskonut, että juuri minulle käy näin. 


Tiistai-perjantai: Kymmenen sämpyläleipää, viisi purilaispihviä, seitsemän juustoa. Ketsuppia, ranskalaisia, majoneesia. Ja vain nimellisesti kasviksia

Hei, olen Laura, olen addikti. Burgeraddikti. 

– Hei, Laura!

You Might Also Like

1 comments

Hae