Juhannuksen yllätyskäänne

Joskus sitä voi käydä niin, että ihminen löytääkin itsensä Ikaalisista. Kun eilen illalla juhannussuunnitelmiin tulikin yllättävä muutos, en...

Joskus sitä voi käydä niin, että ihminen löytääkin itsensä Ikaalisista. Kun eilen illalla juhannussuunnitelmiin tulikin yllättävä muutos, en ihan ekana nähnyt meidän pakkailevan kamoja Ti-ti Nallejen vuoksi.

Mun on sanottava se tässä nyt ääneen: Mä en kestä Ti-ti Nalleja. Tai kestän tietysti niitä nalleja, mutta en niitä lauluja. Elämäni tylsistyttävin konsertti, jossa olen ollut.

No se siitä.

Soittelimme noin koko Suomen tänään aamulla läpi. Ei ollut yllätys, että jokaisen mökin, motellin, hostellin, B&B:n ja majatalon vastaus oli sama: ei ole vapaita huoneita. Todellakaan.


Ensisijaisesti yritimme päästä aivan meitä lähelle, jonnekin Turun saaristoon, mutta eihän sinne juhannuksena enää mahdu. Kaikki muutkin haluavat samaan saaristoon juuri tuolloin.

Kun olimme ehtineet jo suunnitella ex tempore reissua Härmään Powerparkiin, josta niin ikään ei saanut yhtään huonetta, muistin yllättäen Ti-ti Nallen (kiitos siitä Puutalobabyn Kristalle hyvästä markkinointityöstä). Näin soittokierroksen noin 20. paikka kertoi iloisia uutisia: Meille olisi tilaa vielä eräässä Ikaalisten majatalossa järven rannalla. Keskellä ei mitään, eli just sopivassa paikassa!

Tilaa oli toisellekin perheelle, joten kaksi autollista pakattiin ja kaveriperhe lähti mukaan metsään! Jos oikein onnekkaita olemme, kolmaskin perhe liittyy seuraan!

Pakkailua.

Aivan Ti-ti Nallen naapuriin emme siis mene, mutta aivan hyvän juhannuspäiväretkimatkan päähän kylläkin!

Pakkaaminen suoritettiin suloisessa kaaoksessa kuka jotain housuja jonnekin laukkuun heitellen ja toinen petivaatteita penkoen. Esikoiselle nähtävästi tarvitaan kahdeksi päiväksi viisi (5) paitaa, kun taas mieheni pakkasi itselleen mukaan nolla (0) pitkähihaista. Toivomme siis lämpimää juhannussäätä.

Koiravahti oltiin onneksi jo sovittu edellisten suunnitelmien mukaan, joten se oli jo valmiiksi hoidossa.

Juhannuksena luvassa siis majatalon kotieläimiin tutustumista, järvenrantaa, lavatansseja, kokkoa ja pisteenä iin päälle nalleja!

Asioilla on tapana järjestyä, hymähti aviomies.

Oikein leppoisaa juhannusta kaikille!

You Might Also Like

0 comments

Hae