Majoneesihassuttelut selitettynä – hauskuusvaroitus

Minähän kerroin viikko sitten maanantaina tuolla Facebookissani , että ylläpidän Hellmannsin Instagram-tiliä viikon ajan. Koska olin –...


Minähän kerroin viikko sitten maanantaina tuolla Facebookissani, että ylläpidän Hellmannsin Instagram-tiliä viikon ajan.

Koska olin – ja olen – niin valtaisan hauska, ajattelin jakaa nämä mestarilliset teokseni myös tänne omaan foorumiini, tällaiseen erääseen Mamma rimpuilee -blogiin. Ettei vain kävisi niin surullisesti, että kuvat hautautuisivat tuonne Instagramin syömmeniin, vaan mieluummin ilahduttaisi meitä, varsinkin minua, myös täällä interwebsissä.

Tässä minun majoneesiviikkoni! Sanoinko jo muuten, että hauska on? Hahah, on kyllä. Kiinnittäkää turvavyönne, olette astumassa hauskuusvuoristoradan kyytiin.

Maanantai:

No, se oli nyt melkein sama, kuin tuo Facebookissakin jakamani kuva, mutta toisaalta niin hauska, että ei se haittaa.

Tiistai:

Naiset, ne ei sitten tajua ikinä sitä paitsiota! Hahhah, hauskaa! Jalkapalloa kato, kun on ne jalitsukisat nyt, haha. Ja sitten että niinku saa myös majoneesia salaatin päälle, nam.

Sitten keskiviikko:

No se ei ollut sillä lailla hauska, mutta hyvänmakuinen. Eikä yhtään mauton, kuten yleensä minun juttuni! HAHAHHAH, taas siltä irtosi läppää. On se kova.

Torstai:

Tämä oli sitten video, huomasitko? Paina playta nyt äkkiä. Joo, tosi hauska kanssa. Niinku mölkkyä majoneeseilla! Hahah, hauskaa ja kekseliästä.

Perjantai:

Noni, se oli se juhannusaatto. Tiedätkö, kun jengi menee uimaan ja sitten yksi hyppää pommin ja kaikki kastuu ja tässä niinku ne majoneesit oli ihmisiä ja yksi majoneesi niinku hyppäsi sinne veteen ja huusi "POMMI!". Hahaha, niin hupaisaa!

Lauantai:

Eikä?! Hah hah hah! Se on laittanut makkaran sisään leipää, eikä leivän sisään makkaraa, kuten oikeasti hot dog kuuluu! Voi ei, aiwan hullua!

Sunnuntai:

Joo, niin tiedän ton tunteen. Ei jaksa enää yhtäkään makkaraa grillata ja tekisi mieli jotain kevyttä, kuten vaikka majoneesia, esimerkiksi suoraan pullosta. Laura on kyllä todellinen tunteiden tulkki.


Noin! Sellainen viikko! Vähänkö hauska! Ei ihme, että seuraajia vyöryi Hellmannsin Instagram-tilille ja tykkäyksiä tuli ainakin joku 100 tai 1000 per kuva. Ihan mieletön tyyppi.

You Might Also Like

8 comments

Hae