7 uutta listattavaa someen!

10.8.2016

First seven jobs, eli #firstsevenjobs on villinnyt somen. Siinä listataan ensimmäiset seitsemän työpaikkaa, mitkä sitten jaetaan someen kai...

First seven jobs, eli #firstsevenjobs on villinnyt somen. Siinä listataan ensimmäiset seitsemän työpaikkaa, mitkä sitten jaetaan someen kaikkien nähtäville. 

Itsekin osallistuin, mutta minun seitsikko oli hyvin yksitoikkoinen. On tullut oltua viisivuotiaasta aina kakskymppiseksi tasan yhdessä kesätyöpaikassa noin joka vuosi. Jotain satunnaisia kukkakauppakokeiluja (olin nuori ja tarvitsin rahaa) lukuunottamatta.

Ihmisten työpaikkoja on ollut tosi jännä nähdä, ja täytyykin sanoa, että minun ikäiseni ovat toden totta painaneet jo aika paljon hommia. On mansikanpoimintaa, kassatyötä, lastenhoitoa, sihteerin hommia, pizzakuskia ja baaritöitä. Nuorena aloitettuja kesätöitä ja opiskelun ohessa tehtyjä iltatöitä. 

Nyt, kun tämä juttu alkaa kuitenkin olla jo nähty, keksin muutaman uuden listauksen aiheen. Ihan saa vapaasti ottaa käyttöön ja jakaa somessa. Osoittaa, että on ajassa tiukasti kiinni. Olla inessä jo siinä seuraavassa somehitissä, kun muut vielä pohtivat köpöisiä työskentelypaikkojaan. 


1. Worst seven jobs
Noniin, niistä ekoista suoraan kamalimpiin. Tämä se vasta hauskaa olisi. Varsinkin, jos entisiä työnantajia on Facebook-kavereina.

2. First Steven Jobs
En ole ihan varma, onko niitä ollut vuosien varrella monta, mutta kuinka mielenkiintoista olisi tietää, kuka oli ensimmäinen! Että oliko the Steven "Steve" Jobs vai kenties joku muu? 


3. Worst seven cops
Aseettomia ihmisiä ampuvat ja muuten vaan ikäväluontoiset poliisit ovat puhuttaneet viime aikoina mediassa. Olisipa informatiivista tietää, ketkä ovat ne kaikkein pahimmat.

4. Jobs seven first
Tämä on Yodan lista.

5. First event sobs
Kaikki ovat itkeneet jossain tapahtumassa joskus. Mutta mikä oli ensimmäisesi?

Omat ristiäiset monella, luulisin.

6. First seven mops
Siivousfriikit huomio! Ketäpä ei kiinnostaisi just sun seitsemän ensimmäistä moppia! 

Tämä toimii myös koiraihmisille. Tai lähinnä mopsin omistajille. Varsinkin pitkän linjan harrastajille.

Ja viimeinen (K18):

7. First seven blowjobs
Varma hitti. 

You Might Also Like

6 comments

  1. Haha, voi luoja mitä listauksia. Saas nähä tuleeko jostain noista seuraava hitti :)

    VastaaPoista
  2. Nauroin ääneen, pitkästä aikaa millekään nettijutulle (feissarimokat mukaan laskettuna). Kiitos tästä, oot paras!! :D

    VastaaPoista

Hae