Mitä 80-luvun lapset leikkivät? – TOP 3 häiritsevimmät leikkimme

20.8.2016

Silloin, kun minä olin lapsi, äitini aina kertoi, kuinka he leikkivät vielä 15-kesäisinäkin nukeilla. Olivat pukeutuneet rusetteihin ...


Silloin, kun minä olin lapsi, äitini aina kertoi, kuinka he leikkivät vielä 15-kesäisinäkin nukeilla. Olivat pukeutuneet rusetteihin ja sieviin villanuttuihin ja aina vaan jollain nukeilla ja nukkekodeilla leikkivät. Olivat sillä lailla lapsempia pidempään.

Nyt minä kerron, tai ainakin tulen kertomaan lapsilleni, kuinka me leikittiin vielä 12-vuotiainakin ihan vaan pihalla kymmentä oksaa laudalla, kirkonrottaa ja muita oikein kivoja vanhan kansan pelejä.

Jollei leikitty ulkona ja juostu raittiissa ilmassa, leikittiin ihan varmasti jotain älyllistä ja kehittävää. Ei tuijotettu sisällä pädejä ja semmosia, nih.

Kun sitten tuli tämä ns. Sanni-kohu (muistatteko vielä, siitä on noin neljä päivää? – Juu ei se haittaa, tuskin kukaan mukaan.) ja sen yhteydessä kovasti puhuttiin lauluista joita ei oltu, ehkä oltiin, tai todellakin oltiin lapsina laulettu – vaikkei sillä ole varsinaisen kohun kanssa mitään tekemistä –, minä muistin, mitä me myös leikimme. Siis niiden ihanan kunnollisten leikkien lisäksi.

Keräsinkin suureksi iloksemme tähän alle satunnaisessa järjestyksessä järkyttävimmät leikkimme. Pahoittelen jo etukäteen.

Varoitus: emme suosittele herkimmille. 1. Madonna ja Like a virgin
Ai että. Ollappa taas kymmenen ja matkia musiikkitelevisiossa nähtyjä musavideoita. Videoida ne serkkulikan kanssa ja olla ihan, et jes, vähänkö ollaan khuuleja.

Tanssia Michael Jacksonin tahtiin asiaan kuuluvineen hattuineen ja valkoisine sukkineen, mutta ennen kaikkea tunkea joihinkin liian suuriin rintaliiveihin säärystimiä ja sukkia (koska Madonnan kultakorsetti) ja esittää Like a Virgin -biisiä...

Ja mikäli olet nähnyt joskus Madonnan Like a virgin -live-esiintymisiä, niin... No just niin.

2. Kokaiinia vetävät huippumallit
Ah, tämän olin autuaan unohtanut – kenties tahallisesti. Tämä oli toisen kaverin kanssa sellainen sivuleikki Madonna-leikeille. Hänen kanssaan myös fanitettiin Madonnaa, mutta ilmeisesti myös huippumalleja. Muistan elävästi, kun ehkä noin vitosluokkalaisina kävelimme kaverin olohuonetta edestakaisin upeine mallikääntymisimme ja leikimme, että olemme muotinäytöksessä.

No, ei siinä, mutta aina "muotinäytöksen" tauolla kävimme keittiönpöydän äärellä muka vetämässä parit viivat. Kyllä, kokaiiniviivat. Koska sitähän ne huippumallit tekivät, ilmeisesti.

Meidän viivat tosin olivat vehnäjauhoja.

3. Pretty Woman
Yksi silloisista lempielokuvistani. Ihana Richard Gere ja Julia Roberts. Se tavallinen tarina: Tyttö tapaa pojan, poika tapaa tytön. Tyttö menee pojalle vähän hommiin ja he rakastuvat. Lopussa poika noutaa tytön avoautolla kukkien kera tytön ikkunan alta. Iiih, kuin sadusta!

Mitä nyt toinen on siinä sadussa vähän prostituoitu.

Ja me leikimme tietysti niitä pro... Julia Robertseja.

Ei pahasti epätervettä. Perus horoleikitEttä sellaisia mukavan tervehenkisiä naiskuvia! Ja siitä huolimatta IHAN HYVÄ MUSTA TULI!

Tai no...


Luoja paratkoon. Olen niin onnellinen, ettei siihen aikaan ollut internetwebsiä.

You Might Also Like

8 comments

 1. Pretty Woman oli myös mun lempparileffa, olisinkohan ollut jotain 10v kun katoin sen ekan kerran :D On se tosin edelleen yks parhaista. Mutta kokaiinia vetävää mallia en koskaan muista leikkineeni, pointsit siitä teille ;)

  VastaaPoista
 2. Lisäksi auton takapenkillä laulettiin E-Roticia ja heidän sanoitushan on tunnetusti hyyyyvin seksiin painottunut 😁

  VastaaPoista
 3. Mitäs tossa...mua vaan kiinnostaisi tietää miltä vehnäjauho tuntuu nenän sisäpuolella! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis haluaisin vastata, etten tiedä, mutta muistaakseni ei kamalan kivalta. :D

   Poista
 4. Minäkin leikin kokaiinileikkejä ja prostituoituleikkejä Tohtori tuli kaupunkiin hengessä! Olin vaan painanut muistikuvan jonnekin alitajuntaan. :D

  VastaaPoista

Hae