Asioita, joita mää en jaksa

12.9.2016

Mää en jaksa mussutusta . Semmosta mutku mutku, eiku eiku, sillon ku minä olin nuori, mitähän siitäkin tulis jos kaikki, käyttäkää energi...

Mää en jaksa mussutusta. Semmosta mutku mutku, eiku eiku, sillon ku minä olin nuori, mitähän siitäkin tulis jos kaikki, käyttäkää energiaanne johonkin tärkeämpään, no jo on murheet, nuoriso on pilalla, menisitte sieneen. Mää en vaan jumankauta jaksa. Miten kuiva elämä pitää olla, että kaikki on väärin, miten?

Enkä jaksa myöskään nillittäjiä. Jokapaikan nillittäjiä. Esimerkiksi, kun yhdessä lehdessä esiteltiin jonkun kotia, niin jengi oli tullut varta vasten kommentoimaan, että huh huh, onpa kyllä siivoomista noin isossa talossa, en jaksais. Tai että kylläpä mahtaapi olla pätäkkää paljon takataskussa ku tommosta pystyy lämmittää. Hyi mitkä kaakelit, ruma matto. Niinku että siitäkin, jonkun talosta keksivät sata huonoa asiaa.

Tai sitten se vähän vielä suoraa haukkumista vittumaisempi tyyli kommentoimisessa: ihan kiva jos sää tykkäät, kukin tavallaan, mutta itse en kyllä voisi tuollaista.

Niinku mitä hittoa? Miksi pitää olla niin mulukku. Ollaa vähemmän mulukkuja.


Mää en jaksa kaikenmaailman kieltoja. Tapakieltoja. Kaiken etukäteen kieltämistä, vaikkei haittaa ole edes syntynyt. Älä tee sitä, teethän näin, olethan, jätäthän, huomaathan, viethän, ethän. Äitisi ei ole täällä töissä-han.

Mää en myöskään jaksa jeesustelijoita. Tiättekö, niitä parempia ihmisiä. Jotka eivät ymmärrä miten joku voi noin. Ja meillä kyllä näin.

En ymmärrä tuota, enkä tuota, enkä tuota, mutta tämän yhden jutun kuitenkin ymmärrän, koska se sopii minulle tässä kohtaa paremmin, mutta tuota en kyllä taas ymmärrä.

Enkä mää muuten jaksa besserwissereitä. Ne on jeesustelijoista seuraavia. Voi hyvä luoja että en muuten jaksa. Että kun tietää vähän kaiken paremmin kuin muut. Auliisti sen kertoo kaikille ja ihan vain hyvää hyvyttään tulee kertomaan asian oikean laidan. Suuressa armossaan lahjoittaa kallisarvoista viisauttaan kaikille.

Eikä sitten ymmärrä, miksi jää kahvipöytään yksin. Kateellisia ehkä kaikki.

Sit mää en jaksa WC-maksuja. Paras oli kun jouduin Salon Ärrällä maksamaan WC-maksun ostoksistani huolimatta, koska maksu on kaikille sama 50 senttiä – osti tai ei. Jaa kui? No koska "sitte ihmiset tulis vaan ostamaan jotain piäntä tänne vaa sen takia, että pääsisivät sinne vessaan".

VOI SAATANA, SE OLISKIN MUUTEN KAMALAA BISNEKSELLE! Maksavia asiakkaita, hyi.

Valeäiti-Hanne muuten kirjoitti asiasta hyvin. Käy lukasee.

Sitten mää en myöskään jaksa huonoa internetyhteyttä, huonoa asiakaspalvelua, huonon makuista ravintolaruokaa, huonoja käytöstapoja, huonoa suojatiekulttuuria, enkä huonoa cappuccinoa, josta joutuu maksaa neljäviiskyt, vaikka mun yksivuotiaskin osais tehdä sen paremmin.

Mutta emmää jaksa mennä nyt niihin enää mennä, koska kuka nyt jaksais kuunnella jonku yhden muijan valitusta jossain ihme blogissa?

Emmää ainakaa jaksa.


You Might Also Like

12 comments

 1. Mää en jaksa ihmisiä, jotka aloittaa lauseen "ei millään pahalla, mutta..." Sanois vaan ihan suoraan, että nyt aion sanoa nimenomaan juurikin sillä pahalla tai jättäis vaikka sanomatta.

  VastaaPoista
 2. Nää sun jutut on kyllä niiiin mainioita! :D

  VastaaPoista
 3. "Äitisi ei ole täällä töissä-han." lollollol 😂😂😂

  VastaaPoista
 4. Tähän tiivistyi suunnilleen kaikki, mitä minäkään en jaksa. Paitsi jumittajat - ne jotka seisoo joka paikassa keskellä tietä (kännykkä kädessä tai muuten vaan suu auki) ja tukkii ja ruuhkauttaa jalkakäytävät. Painukoot hiiteen!

  Muistaakseni sitä on ihan tutkittukin, että maksuton wc jopa lisää myyntiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä! Ja joskus mää en jaksanu hitaasti käveleviä ihmisiä. Ärsytti se laahustaminen. Mut sit must tuli yksi. Tai niinku lapseni tekivät meistä sellaisen. Ja jumittajia myös. :D

   Poista
 5. Tää oli mun lista. Paitsi että lisään kulkureittien jumittajat siihen samoin kuin edellinenkin. Mä arvotan paikkoja vessakäytäntöjen mukaan, koska mun mielestä on niin väärin, että tommosella kaikkien ihmisten perustarpeella rahastetaan. Kun vessaan pitää päästä, sinne pitää päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kun se on ymmärtääkseni ihan tutkittu juttu, että maksuttomat vessat lisää myyntiä!

   Poista
 6. Aaarh jumittajat. Mä en jaksa myöskään kontissaroikkujia tai oikeelta ohittavia. Enkä fillaripendelöijiä maantiellä. Tai itkevistä lapsista valittavia aikuisia. Niinku oikeasti, se on VAUVA, se ei osaa ilmaista itseään muutoin, sä voit olla hiljaa kun osaat jo. Ja toi sinä-passiivi. Voi **ttu.

  VastaaPoista
 7. Mää en jaksa noita kanssakaan, vaikka varmaan sorrun ainakin besserwisseröintiin itsekin... Mut sit mää en jaksa sitten yhtään seläntakana-arvostelijoita. Mun lähipiirissä on pari sellaista pahimmanluokan arvostelijaa, jotka sapettaa mua vallan kauheasti. Ihan kuin itse olisivat yhtään sen parempia ihmisiä... Kun mä olen sellainen kukin tyylillään ihminen, enkä taatusti mene selittämään kenellekään millainen se vessaremontin olisi pitänyt MUN mielestä olla, vaikka se oliskin tehty mun mielestä ihan päin veetä... Ei ole multa pois - niin pitkään, kun se ei vaikuta mun elämään... :)

  Puuh, sainpahan tämänkin asian nyt purettua, kun mua on ärsyttänyt se jo monta päivää, mutta en ole saanut sitä näille kahdelle arvostelijalle sanottua...

  VastaaPoista

Hae