Kun blogin kulta-aika on ohi: "Tunsin itseni niin loukatuksi"

11.10.2016

Tulevana perjantaina juhlitaan The Blog Awardseja . Jotkut saattavat muistaa vielä Mamma rimpuilee -blogin kulta-ajan, jolloin ehdokkuuksia ...

Tulevana perjantaina juhlitaan The Blog Awardseja. Jotkut saattavat muistaa vielä Mamma rimpuilee -blogin kulta-ajan, jolloin ehdokkuuksia sateli (1, 2, 3), ja myös kultaa ja mirhamia satoi ovista ja ikkunoista. Tosin emme tiedä mitä mirhami on, mutta luulemme että jotain arvokasta.

Toisin on kuitenkin nyt.

Tänä vuonna Mamma rimpuilee -blogin ihastuttava ja äärimmäisen hauska Laura Satamo, joka kuitenkin oli ehdolla viime vuonna samaisessa gaalassa, ei saanut edes kutsua juhlaan, vaikka osoite pitäisi kyllä olla tiedossa. Niinpä, kuulostaa ennemmin Asikaisen hommilta, mutta niin se vain on.

Aikaisemmin Laura Satamo onkin naureskellut humoristisiskonsa postauksille, koska on voinut, mutta tällä kertaa se osui liian lähelle hänen omia kipukohtiaan.

Kutsumattomuudestaan syvästi loukkaantuneena ja omanarvontunteensa menettäneenä Mamma rimpuilee -blogin Laura Satamo otti yhteyttä niin poliisiin, palokuntaan, Tukesiin, Valviraan, Eviraan kuin Puolustusvoimiinkin, ja kuin taikaiskusta hänen sähköpostiinsa lumpsahti kutsu.

Kutsua avatessaan Mamma rimpuilee -blogin Laura vannoi pukeutuvansa samaan pukuun kuin viime vuonna, ikäänkuin mielenilmaisuna, vaikka totuus on, ettei ketään kyllä kiinnosta, mitä Laura Satamo pukee päälleen.

Oikeasti hän oli hyvillään, että sai viimein kutsun. Lämpimän hyväksytyksi tulemisen tunteen hehkussa hän ilmoitti heti itsensä gaalaan. "Olen jotain, olen jotain", hänen kuultiin hiljaa toistelevan, samalla nytkyttäen ylävartaloaan edestakaisin tietokoneruudun loisteessa.

Ei sen niin väliä, ettei kutsua tullut järjestäjän taholta oma-alotteisesti, kunhan pääsee leijumaan sitten somekanavissaan, että gaalaa pukkaa taas.


Ovelana kettuna Mamma rimpuilee -blogin Laura Satamo ajatteli pukea tähän gaalaan toisen viimevuotisen gaala-asunsa, Inspiration Blog Awardsissa nähdyn mekon. Niin kuin ristiin, ettei kukaan huomaisi hänen kierrättävän pukujaan gaalasta toiseen.

Viime perjantaina vanhaa pikkumustaansa testimielessä kokeillessaan, oivaltava ja hauska bloggaaja joutui kuitenkin pettymään: Puku oli kutistunut sitten viime kevään Inspiration-gaalan, eikä enää pukenut Laura Satamoa kuten ennen. Niin hihat kuin vatsan seutukin oli pienentynyt viime käytön jälkeen. Erikoista, koska pukua ei ole pesty koskaan.

Ihmeiden aika ei siis ole ohi. Haluamme näin varoittaa kaikkia kanssasisaria ja -veljiä: Vaatteet voivat vasten yleisen käsityksen kutistua myös kaapissa.

Vaikka Laura Satamo onkin nyt tyyntynyt omanarvontunteensa hetkellisestä kolhauksesta, hän aikonee silti pukea täsmälleen saman iltapuvun gaalaan kuin viimekin vuonna. Ei protestiksi, vaan koska se mahtuu. Toivottavasti.

You Might Also Like

4 comments

 1. Hihii! Ei sit muuta kuin hauskoja awardseja :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei ihanaa, että edes jotkut saavat arvoisensa kohtelun! Jes jes jes jeee! Mää tässä vielä odotan korkkarit jalassa, jos se kutsu kolahtais meiliin. Ehkä vartti aikaa.

  Kyllä se vielä tulee. EHKä.

  IHanaa iltaa!!! <3

  VastaaPoista

Hae