Mitä isommat edellä

21.2.2017

Voi tuota sisaruutta. Minkälaisia idoleita nuo isommat ovatkaan pienemmilleen! Mielenkiintoista huomata, kuinka jo kaksivuotias ottaa mallia...

Voi tuota sisaruutta. Minkälaisia idoleita nuo isommat ovatkaan pienemmilleen! Mielenkiintoista huomata, kuinka jo kaksivuotias ottaa mallia kaikesta – ihan kaikesta – isoveljeltään.


Tavalliset arjen jutut, totta kai. Että mitä mieltä vaikka mistäkin ollaan, onko enää nälkä, mitä halutaan syödä, onko pissahätä ja niin edelleen. Kaikki matkitaan isoveljeltä. 

Kun isoveljelle tulee kauhea nälkä, niin tuleepa muuten pikkusiskollekin kauhea nälkä – vaikka olisi juuri syönyt. Kun isoveli tahtoo leikkiä jollain tietyllä lelulla, pikkusiskokin haluaa, vaikkei koskaan ennen olisi just sillä lelulla halunnutkaan.

Niin ja se pissaaminen. Sen se tahtoisi myös seisaaltaan hoitaa, koska isovelikin.


Tänään idolin matkiminen vietiin ihan uusille urille, kun jostain harmistunut isoveli lähti ruokapöydästä itkien ja huusi menevänsä omaan huoneeseensa. Isi-ihminen lähti lohduttamaan sängyllä itkenyttä isoveljeä ja kohta tämä rauhoittuikin ja tuli takaisin pöytään. 

No ei siinä, mutta samassa pikkusisko mallia ottaneena loukkaantui MYÖS hyvin vakavasti jostain ja paineli huoneeseen. "MINÄ MEE HUUNEESEE", huusi vihaisena mennessään. 

Katsottiin siinä hetken aikaa mieheni kanssa toisiamme ymmyrskäisinä ja nieleskeltiin huvittuneisuuttamme. Minä lähdin tällä kertaa vakavasti harmistuneen lapsen perään, ja löysin kuin löysinkin tämänkin "itkemästä" sängyltä. 

Hölmistynyt esikoinen saapui myös paikalle katsomaan tilannetta ja ihmeissään alkoi myös paijata sängyllä nyyhkyttävää pikkusiskoa. 

Kuin leikkauksesta, pikkusisko tokeni ja huikkasi "okei!" iloisesti, ehdottaessani takaisin pöytään menoa.

Kaikenlaista. Jännittäviä käänteitä luvassa tulevaisuudessa. Kuinka pitkälle idolisointi voikaan ulottua?


Aivan tulee mieleen eräskin (minä) nuori harrastajanäyttelijä 30 vuoden takaa, mutta ei mennä siihen. 


You Might Also Like

6 comments

 1. Meillä on onneksi tyttö isompi, joten tuossa pissa-asiassa roolimalli menee oikein päin :D Harmi vaan ettei meidän pikkuveli ota tässä asiassa niin kovin innokkaasti mallia isommastaan, ei haluaisi mennä potalle ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. I can read all the opinions of others as well as i gained information to each and everyone here on your site. Just keep on going dude. Check over here: 토토사이트

  VastaaPoista
 3. I am very grateful that I have crossed your site. Your content was very great that I cant stop reading each post that you have. I hope for the best outcome of your site. Thanks 토토사이트

  VastaaPoista
 4. Searching for a great site. I was so impressed to yours. This will probably give me ideas for my work. Thank you 토토

  VastaaPoista
 5. I am glad to read this post, it’s an impressive piece. I am always searching for quality posts and articles and this is what I found here, I hope you will be adding more in future. 먹튀검증

  VastaaPoista

Hae