Narttuihmisen tulee pysyä kotona!

Juuri saamamme tiedon mukaan työelämä ja vanhemmuus ei sovi yhteen. On valittava joko tai.  Ah, sanoimmeko vanhemmuus ? Tarkoitim...Juuri saamamme tiedon mukaan työelämä ja vanhemmuus ei sovi yhteen. On valittava joko tai. 

Ah, sanoimmeko vanhemmuus? Tarkoitimme tietysti äitiys.

Viime päivinä puhututtaneen ex-kiekkovaimon mukaan äitiyden ja työn yhteensovittaminen on täysin idioottimainen harha.

Tämän yllättävän perhe-, työ- ja yhteiskuntatieteilijän mukaan me naiset emme voi olla samaan aikaan työssä käyviä ja äitejä, vaan sitten meidän tulee olla miehiä. Eli äitiys ja naiseus, tai vaihtoehtoisesti miehuus.

Useasti haastattelemamme asiantuntijakoira komppaa väitettä: 

– Olen huomannut saman lemmikkipuolella. Ei voi kuvitella, että voisi olla samaan aikaan koiranomistaja ja työssäkäyvä. 

Kaikki alkaa asiantuntijakoiran mukaan siitä, kun pentu haetaan kasvattajalta – tai Yhdysvalloissa lemmikkikaupan ikkunasta.

– Mun mielestä koiranpennut tarvitsee omistajan, joka on oikeasti kotona. Narttuihminen on koiralle kaikista tärkein, emo. Kun koiranpennut tulevat vanhemmiksi, niin on urosihminenkin tärkeä. 

Satunnaiset leikkihetket ja maharapsutkset sopivat urosihmisen koiranhoitoon, mutta aamuyölliset kusetukset, jokakeväiset madotukset, kynsienleikkuu, anaalirauhasten tyhjennykset ja ripulin korjaamiset villamatolta ovat ehdottomasti narttuihmisen vastuulla.

– Siinä vaiheessa, kun lähdetään perustamaan koirataloutta, on idioottimaista olettaa, että tasapaino urosihmisen ja nartun välillä kotitöissä säilyisi. Se ei ole missään olosuhteissa mahdollista, asiantuntijakoira painottaa.

Narttuihminen on se, joka kantaa yleensä pikkuisessa laatikossa pentukoiran kotiin ja jonka on pakko jäädä hoitamaan koiraa kotiin. Se on nartun vaisto.

– Sitten narttuihmiset haluavat tasa-arvoa. Jos haluat olla työelämässä, niin älä ota koiria. Paina duunia niska limassa ja bisnestapaamisissa. Who, (who, who, who, who!) cares! 

– Ja pesää kannattaa antaa aina, kun urosihminen tahtoo. Mutta se ei varsinaisesti liity tähän koiranomistajuushommaan.


You Might Also Like

12 comments

 1. Taisin ehkä hieman revetä... 😂😂 juuri noin! 😊

  VastaaPoista
 2. Jumaleissön että osaatkin kirjoittaa!! ����

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu! Tuli myös mieleen kun katselin kyseistä ohjelmaa, että tuossahan saivat työssäkäyvät lapsettomat naiset mukavasti uuden identiteetin, Mies :D

  VastaaPoista
 4. Tirsk, tää oli päivän paras ;) Peukku.

  VastaaPoista
 5. Ihan samoja ajatuksia täällä!!! Mitä rikkaampi on, sen helpompi on olla mustavalkoinen ja kertoa, kuinka asiat ovat. Just joo...

  VastaaPoista

Hae