Isoäidin sopimattomat tarrakokoelmat

9.9.2018

Aina kun lapsemme käyvät isoäitinsä luona, heidän mukaansa tarttuu erinäisiä aarteita. Yksi lapsia taannoin ilahduttanut tuliainen oli valta...

Aina kun lapsemme käyvät isoäitinsä luona, heidän mukaansa tarttuu erinäisiä aarteita. Yksi lapsia taannoin ilahduttanut tuliainen oli valtava kasa erilaisia tarroja.

Paljon hauskoja kuvia ja erilaisia kirkkaita värejä sisältäviä tarroja – mikä voisi olla parempaa! Ei ihme, että on tarttunut mummun silmään ja tämä on päättänyt ilahduttaa lapsenlapsiaan pussillisella.


Eilen kehuskelin Instagram-tarinoissani, kuinka lapseni ovat jo niin omatoimisia leikeissään, että minä voin rauhassa koomailla sohvalla, eivätkä he tarvitse sillä lailla enää mitään viihdyttäjää.

Heti seuraavaksi löysinkin edellä mainittuja tarroja liimailtuna pitkin asuntoamme – eikä vain asunnostamme, vaan ympäri taloyhtiötämme, muun muassa naapurin pihalyhdyistä.

Siinä kun irrottelin kerrossängystä ja ulko-ovista ja niistä lyhdyistä kaiken maailman supersankari-, bändi- ja colamainostarroja, aloin tutustua kyseisiin tarroihin vähän syvemmin. Ja mitä helmiä sieltä löytyikään!

Ajattelinkin nyt esitellä muutaman lempparitarrani isoäidin tarrakokoelmista.

1. Game over -tarra


Heti ensimmäisessä tarrassa pääsemmekin sukeltamaan suoraan parisuhteiden syövereihin, elikkäs siihen, kuinka heti papin aamenen jälkeen on pallo jalassa ja peli ns. ohi.

Senhän tietää jo tarran mieshahmokin, jonka suupielet ovat menneet ihan alaspäin. Nainen sen sijaan on tyytyväinen, koska sellaisia me naiset nyt vaan ollaan. "Vihdoin sain miehen nalkkiin ja voin lopettaa työt ja ryhtyä kotiäidiksi, eli yhteiskunnan elätiksi ja lopettaa eläkkeen kerryttämisen", hän varmasti siinä jo myhäilee.

Semmosta se avioliitto kuulkaas lapset on!


2. Homer Simpson näyttämässä keskisormia -tarra


Ai mutta kukas se siinä, Homer itse! Hän jos joku tietää kuinka perseestä avioliitto on! 

Haha, Homer, se on semmonen velikulta, aina keskarit pystyssä.


3. Eri savukemainostarrat


Ah, vanha kunnon Marlboro. Koskaan ei ole liian aikaista kertoa lapselle maailman suosituimmasta savukemerkistä. Ikävä oikein aikaa, kun äijät oli äijiä ja vetivät tupakkaa, eikä mitään kukkakaalipirtelöitä.

Ja kun sille tielle kerta ryhdyttiin, sama kertoa myös alunperin naisille (ts. kotiäideille) suunnatusta savukemerkistä:


Noin! 

Nyt kun on nämä savukkeet tulleet mukavasti lapsille tutuiksi, voidaankin siirtyä suoraan porttiteorialla muihin aineisiin:

4. Huumetarrat


Nii-in, siinäs näitte lapset, näin se porttiteoria toimii. Ei se mikään keksitty juttu ole.

Mutta mikä olisi parempaa, kuin kannabistarrat? No tietysti:


5. Simpsonit yhdistettynä kannabistuotteisiin -tarra

"Hei Bart, mikä harmittaa? Etkö ole saanut päivän spliffejä?"


Vaan jos Bart Simpson yhdistettynä hamppuun on hauska, niin kuinka hauska voi olla...


6. Ikoninen Mikki Hiiri hampun kuvien kanssa näyttämässä keskisormia -tarra


Niinpä, ei juuri mikään.


Sovittiin muuten, että ei liimailtaisi enää mitään tarroja pitkin taloyhtiötä ja että tarroja voi mieluummin liimailla vaikka omiin vihkoihin.

Joo, nii eikö nämä ole ihan ok, sanotaanko vaikka eskarivihkoon?


You Might Also Like

2 comments

Hae