Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihanaa olla kotona!

19.4.2014

Enpä olisi uskonut, että muutaman päivän Oulun reissu saa kodin tuntumaan taas niin hyvältä! Älä käsitä väärin, Oulussa ei ole mitään vikaa ...

Enpä olisi uskonut, että muutaman päivän Oulun reissu saa kodin tuntumaan taas niin hyvältä! Älä käsitä väärin, Oulussa ei ole mitään vikaa (paitsi tuulisuus), että ei tämä siitä johdu. Heti kun kotiovi aukesi eilen illalla kahdeksan maissa, helpotus valtasi mielen. Ihanaa kun on pääsiäinen ja mieskin on kotona! Ja ai hitto muuten kun meillä on kivan näköinen koti! – Ilmeisesti omien seinien tuijottelu oli kaatanut seinät päälleni ja kaikki on tuntunut lattealta, sillä nyt taas koti tuntui kivan avaralta, sisustus miellytti silmää ja kaikki näytti yllättävän siistiltä. Ennen matkaa olin asetellut pääsiäismunat kulhoihin pöydälle, ja nekin tuntuivat toivottavan meidät iloisesti takaisin kotiin.

Lapsen kanssa reissatessa karavaanin saattaa luulla olevan pidemmälläkin reissulla. Kaikki tavarat matkasängyistä nokkamukeihin on raahattava mukana, ja pieni lomareissu alkaakin muistuttaa erehdyttävästi muuttoa. Kotona kaikki tavarat ovat paikallaan, eikä mitään tarvitse liikuttaa mukanaan. Vaipat ovat vessassa, shamppoo kylpyhuoneessa ja paita kaapissa. Reissussa ne pyöri puoliksi laukussa, puoliksi lattialla, eikä taaperon vimmattu kaivelu- ja kanteluhalu auttanut paikantamisongelmaa. 

Pakko muuten kehaista, että purin fiiliksissäni kaikki tavarat heti siltä seisomalta oikeisiin paikkoihin! Yleensä meillä lojuu matkalaukut keskellä olohuonetta vähintään viikon.


Muutama omassa kodissa oleva arjen apu alkoi tuntumaan reissussa luksukselta. Pimennysverhot – aivan ehdoton. Ei tällainen porukka osaa enää nukkua yöuniaan, saatika päiväuniaan ilman totaalipimennystä. Lapsi nukkumassa eri huoneessa – korvaamatonta. Minä en näemmä osaa nukkua yhtään lapsen kanssa: pieninkin ähinä tai inahdus herättää minut. Syöttötuoli – tarviiko sanoa enempää? Tulee rempseästi sotkua enemmän, kun lapsi ylettyy syömään pöydän ääressä vain silmienkorkeudeltaan. Niin myös oma suihku, tyyny ja sänky tuntuivat fantastisen tutuilta ja turvallisilta. – Voiko niitä ilman edes elää?

Matkailu avartaa... näkemään taas oman kodin positiivisin linssein. Oli ihanaa olla kauniissa Oulussa hyvien tyyppien kanssa, ja on ihanaa olla taas kotona!

Mitäs tässä muuta siis kuin munarikasta pääsiäistä, munaa suuhun kaikille, munanmaalausta toivotellen.. voi jumalauta.. öö, hyvää pääsiäistä tyypit!
You Might Also Like

0 kommenttia

Hae

 

 

Ruokablogien kärki