Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihmisvihaajan muistiinpanot

28.9.2014

Kun minä semmosia vaan usein täällä omassa rauhassani mietin, että. Onko aivan pakko parkkeerata auto niin, että se vie yksinään kaksi, el...

Kun minä semmosia vaan usein täällä omassa rauhassani mietin, että.

Onko aivan pakko parkkeerata auto niin, että se vie yksinään kaksi, ellei kolme paikkaa. Kun täällä meilläkin päin on vain nuita taskuparkkeja, eikä niitä ihan hurjasti ole, niin olisiko se sitten ihan kamalan hankalaa pysäköidä sillä lailla säästeliäästi.

Pyöräparkit. Nekin harmittaa. Kun minä sillä minun mummopyörälläni, missä minulla semmonen korikin on, tulen paikalle ja siihen parkkiin sen kuuliaisesti jätän, niin onko siihen sitten ihan pakko lykätä aivan kylkeen kiinni joku Tunturi tai Helkama. Että polkimet vain kolistelevat toisiaan, kun on ihan kylkeen pantu. Niin ja se minun kori ei ole roskakori. Sinne ei tarvitse tiputella papereita ja kaljatölkkejä, kun en minä niitä sinne haluaisi.


Entäpä tuo pyykkinarujen käyttö. Että jos narut on ihan tyhjillään, niin kannattaisiko niitä panna täyttäen sieltä takaa eteen. Niin että se joka korkkaa päivän narut, niin aloittaisi taaimmaisista naruista, eikä niistä ensimmäisistä. Kun se tuntuisi jotenkin kätevämmältä. 

Ja sitten siellä kaupoissa ne ostoskärryt. Että kun niitä palauttelee se kaupan ilmainen poletti tahi taskusta löytynyt hikinen euro silmissään kiiluen, niin voisiko niitä laittaa sillä lailla siivosti niihin jonoihin. Että ei ole ihan pakko runnoa vaikka niitä sinkkukärryjä isojen kärryjen takamukseen, kun sitten se järjestely ei enää toimi. Kaikkein pahimpia on ne autokärryt, missä meidänkin taapero tykkää huristella. Niihin kun ei edes tarvi sitä polettia laittaa, niin nepäs jätetään aina ihan miten sattuu poikittain ja vinottain ja katolleen. 

Niin, ja jos minä tai joku muu astelee sellaiselle suojatielle, niin siinä pitäisi olla turvallista kävellä. Ei pitäisi joutua pelkäämään keski-ikäisiä mersumiehiä, jotka ovat unohtaneet koko ulkopuolisen maailman karvaisen napansa ympärillä. Ei ainakaan minusta.


Semmosen vinkin myös haluaisin antaa, että jos minun edessä joku ajaa liian hitaasti, esimerkiksi nopeusrajoitusten mukaan, niin ei se auta vaikka minun perseessä roikkuisit. Ellei me sitten tehdä semmosta takatyöntöistä autotuhatjalkaista. Sitten se on hyvä idea.

Liian ajoissa oleminen ei ole hyvä. Pitää olla täsmällinen, mutta ei ajoissa. Katsos kun jos sinä tulet vaikka meille varttia vaille ennen kuin ollaan sovittu, niin minä olen vielä tissisilläni ja sitä ei halua kukaan nähdä.

On asia, jonka kohdalla minä niin toivoisin, että sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Vaikka naamastaan. Nimittäin yleisten vessojen raidat. 

Roskaajat. Ei muuta kuin että minä vihaan teitä.


You Might Also Like

13 kommenttia

 1. :D Oon rasittava kommentoija, kun en osaa muuta kuin nauraa (positiivisessa mielessä) aina näille sun päivityksille.

  VastaaPoista
 2. Ai että, välillä on vaan terapeuttista vihata. Mä vihaan aina vaan töykeitä ihmisiä. En pääse siitä yli. Ihmisiä joilla ei ole mitään käytöstapoja saa veren kuohumaan. Esimerkkejä olisi loputtomiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta! Mutta jos jatkan samaan tahtiin vihaamista, niin musta saattaa tulla semmonen kylän valittajamummu jolla ei oo niitä yhtään ;)

   Poista
 3. Se on sinun sisäinen Pieni Tätisi, joka on alkanut reagoida Suuriin Vääryyksiin ja se Täti alkaa pikkuhiljaa kasvaa ja valtaa sinut kokonaan ja lopuksi sinä OLET se Täti kun olet minun ikäinen, about 70. Minä haluaisin löytää sellaisen jämäkän napsautettavan hantaakillisen kakanruskean käsilaukun, jolla sketseissä vedetään mieshäiriköitä tattiin. Minä olen jo valmis vetämään kaikkia häiriköitä, jotain rotia sentään... Oikeaan suuntaan olet kypsymässä, carry on and keep hating!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, mä oon aina halunnut semmoseksi pieneksi tädiksi. Sellaiseksi, joka siinä Youtube-videossa paukauttaa sitä suojatiellä tööttäilevää autoa jollain kävelykepillä. Aijjai. <3 Mulla muuten on yks tommonen laukku. Pitäskö alkaa sillä ohjaamaan ihmisiä oikeille urille?

   Poista
 4. Ai saatana, niin totta! Mä oon nyt jo kolmena peräkkäisenä päivänä meinannut monottaa PYÖRÄTIEN alkupäähän parkkeerannutta miljoonan euron mustaa mersua, jonka on pakko jättää autonsa siihen "parkkiin" punttikselle mennessään, kun ei viitsi jätkä kävellä 40 metriä viereiseltä parkkipaikalta. Argh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä?! Eikö muka miljoonan Mersulla saakaan parkeerata mihin vain? Mä luulin, että 100k:n Mersu tai joku Audi riittää jo siihen.. krääh..

   Poista
 5. Aah, totuus tulee mamman suusta!

  Saaneen liittyä joukkoon parilla huomautuksella: Ihan hel*etin ärsyttäviä ovat tuntemattomat huutavat ihmiset. Sellaiset, jotka huutavat pää punaisena kun ajat jalkakäytävää puoli metriä, jotta pääsisit pyöräparkille. Miten ne ovat aina siinä 30 cm matkalla valmiina passissa? Tai sellaiset jotka huutavat bussissa, koska laitoit laukkusi viereiselle paikalle. Vaikka syynä olisi se, ettei siihen olisi voinut kukaan istua, koska vastapäätä istui henkilö, joka oli asettanut lattialle suuren pahvilaatikon. Argh. Yleensä huutajat vielä livistävät paikalta nopeasti (esim. ohi ajavasta autosta on hyvä huutaa), jolloin et ehdi vastata mitään vaikka olet oikeassa. Ja sekös vasta laittaakin ärsyttämään. :,D

  Ihmiset. Don't you just hate me.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaaa! Mulle kerran yksi jalkakäytävällä pyöräillyt täti huusi että "koita nyt pysyä omalla puolellasi!" kun työnsin vaunuja siinä ja väistin semmoista kohtaa, mistä oltiin kaivettu laatat pois. Siis SE huusi mulle, vaikka minä kävelin jalkakäytävällä ja se pyöräili sillä. Eikä siinä siis ollut ollenkaan pyörätietä, vaan ajotiellä sen olisi kuulunut mennä. Hemmetti. Häkellyin niin siitä tilanteesta, koska se oli ihan tyhmä ja väärässsä ja pakkohan mun oli vaunujen kanssa väistää sitä tietyötä ja ja ja se vaan karkas siitä pyöränsä kanssa, että sain huudettua vaan perään että "HULLU!" Voi juma. Arvaa oliko se siellä jossain kaukana jo ja kaikki katto mua, et mitä mä oikein huudan yksin kadulla. Doh!

   Poista
  2. Hahaa, mahtia!
   Se vaan on niin valtavan ärsyttävää, kun joku hullu (!) alkaa huudella kun viattomana elät siinä elämääsi.
   Täytyisi oppia valjastamaan joku vakiovastaus käyttöön noiden tilanteiden varalle, jonka voisi spontaanisti huutaa. Yksi aika hyvä voisi olla: "miksä oot noin vihanen?!" Pärjäisköhän sillä? :D

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki