Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yllätysklöntti!

3.9.2014

Ei ehkä tule yllätyksenä, etten ole kaikkein martoimmasta päästä – vaikka silloin tällöin tykkäänkin leipoa. Silti seuraava tapahtuma yllätt...

Ei ehkä tule yllätyksenä, etten ole kaikkein martoimmasta päästä – vaikka silloin tällöin tykkäänkin leipoa. Silti seuraava tapahtuma yllätti itsenikin.

Meidän jääkaapin takaseinään on muutama kuukausi sitten ilmestynyt klöntti. Sellainen jääklöntti, mikä on kasvanut loisen lailla hiljalleen suuremmaksi, kiinnittäen myös yhden hyllyistä itseensä ja vieden kai älyttömästi jääkaapin energiaa. Emme ole jaksaneet tehdä asialle mitään, vaikka klöntti on kasvanut myös sisällämme sekä henkisellä että moraalisella tasolla. Siis että eihän tuommoista nyt voi tuolla kasvattaa ja kohtahan se valtaa koko jääkaapin ja vähänkö se jääkaappi ylikuormittuu ja what would Martat do?


No eilen tuo jääkaappi oli ensimmäistä kertaa kuukausiin tarpeeksi tyhjä – kyllä, näitä ensimmäisen maailman ongelmia –, että jaksoin sulattaa sen. Kohta jääklöntti antoi periksi ja irtosi takaseinästä. Sain hyllyn revittyä irti ja laitettua koko hoidon klöntteineen päivineen lavuaariin. 

Mutta arvatkaapa. Klöntistä kajasti läpi jotain. Yllätysklöntti! hihkuin. Muina arkeologeina suoritin kaivauksia hiustenkuivaajalla, jolloin klöntti paljasti sisimpänsä:


Ta-daa, mozzarella jumalauta! Parasta ennen 23.6.2014.

Tonhan voi syödä silti vielä? Kun se on tavallaan pakaste?

You Might Also Like

22 kommenttia

 1. Mun oli ihan pakko tulla instasta tää katsmaan ja hajosin ihan totalisesti :D

  VastaaPoista
 2. No nyt pääsi täälläkin ääneenhörähdys. Sun blogista on kasvamassa mun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess! Tää on mun ja klöntin taktiikka, kasvetaan pikkuhiljaa ;)

   Poista
 3. Ahahahahah. Sä tai te ootte niin parhaita. Kiitos nauruista ja piristyksestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on meidän puolellamme! Varsinkin kun klöntti on nyt historiaa! :D

   Poista
 4. Ei saa laittaa mitään kiinni jääkaapin takaseinään,saa aikaiseksi vaan pakasteita :)

  VastaaPoista
 5. Ha haa hihittää yks tääl hiljaa ettei vaan vauva herää :D

  VastaaPoista
 6. Mulla ihan oikeasti nousi syke kun jännitin mitä sieltä paljastuu - meillä ne yllätysklönttien sisällöt on so far olleet huomattavasti ällömpiä. Onneksi tämä pallo oli paketissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks ei ton pahempaa sit! Mua kyl jäi nyt vähän mietityttää, et mitä teiltä on löytynyt, jaathan kanssamme? Priti pliis?

   Poista
  2. No siis ne on yleensä jotain laumasta eksyneitä perunoita, joista suunnilleen kasvaa kukkia (koska meidän tehoton jääkaappi ei pakasta vaan ongelma on miehen kasvishamstraus kun se yrittää saada mut syömään vihanneksia ostamalla niitä ihan hitosti). Valitettavasti ruokaa löytyy nykyään ahkerien aarteenpiilottajien ansiosta myös esim. tietokoneen sisältä...

   Poista
  3. Nam! Mä en kyllä tajua, miksi noi perunat ja mozzarellat tunkee itsensä sinne seinään kiinni. Tajuaisivat nyt jo, ettei se kannata. Meillä on onneksi noi koirat, jotka kerää talteen, yleensä jo lapsen kädestä, kaiken ruuan. Ei pääse tietokoneeseen (haha!) saakka.

   Poista
 7. :DDD Sulla on mahtava tyyli kirjoittaa sekä loistava huumorintaju! Aina saa naurut!

  VastaaPoista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki