Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kauhunhetkiä Turussa: Nainen heräsi nälkään!

28.12.2014

Turkulaisnainen koki kauhunhetkiä sunnuntai-iltana kotonaan, kun hän suureksi järkytyksekseen heräsi yhtäkkiä raastavaan näläntunteeseen. Na...

Turkulaisnainen koki kauhunhetkiä sunnuntai-iltana kotonaan, kun hän suureksi järkytyksekseen heräsi yhtäkkiä raastavaan näläntunteeseen. Nainen oli nukahtanut sohvalle aivan normaalisti päiväunille, kun yhtäkkiä huomasi mahansa kurnivan. – En muista, koska näin olisi viimeksi käynyt, nainen kertoo järkyttyneenä.  – Voi olla, että ehkä joskus ennen joulua, nainen jatkaa surullisena.

Huomattuaan epämiellyttävän ja vieraan tunteen vatsansa seudulla, naisen oli pakko nousta ylös ja kävellä puoliunisena jääkaapille. – Tuntui kun koko kroppa olisi pannut hanttiin. Kauheaa nousta sellaisen vuoksi kesken päikkäreiden, nainen muistelee kammottavaa tilannetta. 

Kokemastaan shokissa hän otti käteensä ensimmäisen asian, minkä kaapista hamuamalla sai. Naisen löytämä oranssi asia oli porkkana. – Se oli kauhea näky, turkulaisnaisen aviomies huokaa. – En ole koskaan nähnyt vaimoani sellaisena. Aivan kuin hänen elämänilonsa olisi kaikonnut silmissä, mies jatkaa pettyneenä.

Kuorittuaan tärisevin käsin porkkanan, nainen söi sen nopeasti. – Se käy ensiavusta, mutta ei se kinkulle ja suklaalle vedä vertoja, pelastuslaitoksen päivystävä ylipalomestari kommentoi tapahtunutta. 

Naisen tila on nyt vakaa, mutta häntä tarkkaillaan edelleen. – Ei tällaisesta aivan hetkessä toivu. Kamalaa, kun tällainen tragedia pääsee yllättämään – ja vielä omassa kodissani! Näistä jutuista aina kuulee, mutta ei tällaista uskoisi omalle kohdalleen sattuvan, nainen kertaa illan tapahtumia kyynel silmässään. 

– Ei tätä toivoisi edes pahimmalle viholliselleen, turkulaisnaisen aviomies toteaa.

Rankasta kokemuksestaan huolimatta nainen katsoo toiveikkaana tulevaisuuteen. – Huomenna menemme ehkä Heselle.

Toivomme turkulaisnaiselle ja hänen omaisilleen voimia näinä synkkinä aikoina. Poliisi tutkii asiaa nimikkeellä törkeä vahingonteko.


You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Eikä! Kauheaa, ja että vielä joulun tuntumassa. :( Onneksi kaikki näyttää nyt olevan ihan hyvin? Toipumisia ja jaxuhalei...

  VastaaPoista
 2. Voih! Täydet sympatiat täältä kohtalotoverilta. Mullekin on kerran sattunut samankaltainen tragedia, se oli aivan kauhistuttava kokemus!
  T. Hanna
  www.lehtikuningas.fi/blogi/hanna-paavilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöset jää kyllä kaivertamaan. Ei uskois omalle kohdalleen käyvän.

   Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki