Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Se on pikkasen kova äijä"

2.12.2014

Taapero löysi postilaatikosta jäkislehden. Se avattiin suurella tohinalla ja selattiin läpi monta kertaa. Lehden välistä löytynyttä fanijuli...

Taapero löysi postilaatikosta jäkislehden. Se avattiin suurella tohinalla ja selattiin läpi monta kertaa. Lehden välistä löytynyttä fanijulistetta tutkittiin antaumuksella, ihailevien "ooh"-huokausten kera. Myös äiti-ihminen pakotettiin katsomaan lehteä ja kommentoimaan jokaista kuvaa. 

Aikaisemmin kyseinen lehti on mennyt aikalailla avaamatta lehtiroskiin, mutta nyt meillä on aito fäni talossa. (Täällä ja täällä aikaisempaa kertomusta asiasta)

Sitten isi-ihminen tuli kotiin, onneksi. Isillä kun on vähän enemmän annettavaa tuon jääkiekon saralla – äiti-ihminen ei varsinaisesti ole mikään lajin asiantuntija. Minä häippäsinkin siinä kohtaa naamahuoltoon ja jätin kundit paneutumaan jääkiekon saloihin.


Ja paneuduttu kuulkaa oli! Täällä oli pyörinyt Youtubesta niin vuoden -95 loppuottelu, kuin tietysti myös vuoden 2011 ottelu. Koska mitäs muitakaan matseja sitä lapselle näyttämään. 

Matseja katsottiin vielä tovi koko perheen voimin, koska taapero ei ihan hevillä suostunut ohjelmanvaihdokseen. Suureksi yllätykseksemme Suomi voitti. Molemmat.


Isän ja lapsen jäkiskeskustelussa kuultua: "Tuossa on kato Timo Jutila. Se on pikkasen kova äijä".

Jep, oha se.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Luistimet ja kypärä saattais olla aika kova juttu. :)
  Tuleva jääkiekkoilija aivan varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kaveri tossa jo sanoikin, että ei muuta kuin välineitä ostelemaan. Apua...

   Poista
 2. Siis apua, toi kulho-kypärä on niin söpöä <3

  VastaaPoista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki