Koira neuvoo: "Näin pääset naisen suosioon"

14.1.2016

Väestöliiton asiantuntija Heli Vaaranen on huolissaan naisten aviomiestä vähättelevästä asenneilmastosta ja miesten syrjivästä kohtelusta ko...

Väestöliiton asiantuntija Heli Vaaranen on huolissaan naisten aviomiestä vähättelevästä asenneilmastosta ja miesten syrjivästä kohtelusta kotona:

"Kysymys, johon en osannut vastata, oli tämä: mitä voin tehdä, kun tiedän, että koirakin on vaimolle minua tärkeämpi?"

Meillä ei tällaista ongelmaa tietystikään ole, mutta koiramme voi samaistua suomalaisen miehen tuskaan: mitä voin tehdä, kun tiedän, että mieskin on vaimolle minua tärkeämpi?

Keskustelimme aiheesta aamupalapöydässä koiramme kanssa ja hän pyysi minua kirjaamaan ylös hänen aatoksiaan:

"Ei tämä meille koirillekaan helppo asema ole... Olla kakkoskansalaisena omassa kodissaan, vain käskyjä vastaanottavana osapuolena", koira kertoo murheissaan.

"Siksi haluaisin jakaa omat vinkkini miehille, sillä samassa veneessä tässä ollaan – näiden välinpitämättömien tyranninaisten kylmässä ikeessä", koira jatkaa ja kääntää surullisena katseensa puolityhjään kahvikuppiinsa.


1. Tuijota naista. Istu viereen ja vain tuijota. Oikein läheltä. Ennen pitkää hän huomaa sinut ja olet saanut ensimmäisen kontaktin. Nyt tarkkana:

2. Hauku. Itse olen huomannut, että mitä enemmän haukun, sitä enemmän saan huomiota. Kuten meillä päin sanotaan: huomiota se negatiivinenkin huomio on!

3. Kilisytä ruokakuppia. Jos nainen ei ymmärrä palvella sinua, pyydä väkevämmin. Ruokakipon kilisyttely ja vesikipon raapiminen saa naisen lämpeämään, eikä nainen voi olla kaatamatta isoa kulhollista rakkautta, eli ruokaa.

5. Kyllä on kyllä ja myös ei on kyllä. Jos nainen sanoo "ei, koira, et saa hypätä syliin" hyppään silti. Nainen tykkää, kun hänen ei tarvitse itse päättää, koska on minun hali-rapsutusaikani.

10. Nopeus on valttia: Jos kuulet naisen kääntävän sohvalla kylkeä, sinulla ei ole sekuntiakaan hukattavaksi. Peiton reuna nousee vain kerran ja se on sinun hetkesi päästä ryömimään lämpöön. Käytä sekuntisi hyvin!

7. Jos mikään edellä mainituista keinoista ei toimi, olen yleensä pissannut naisen sänkyyn. Ei siitä mitään hyötyä ole, mutta tietääpähän hemmetti, että meikäkoiraa ei ole hyljeksittävän.

Kuva, jonka @offtheleashcartoon julkaisi

Juuh, elikkäs tässä nämä minun vinkkini, toivottavasti niistä on apua! Vaan voi huppistakeikkaa sentään, minullahan on tuo numerointi aivan väärin. Hahahaha, olenpas minä höpsö! Toisaalta: Mitä oikein odotit? – Olen koira.

You Might Also Like

2 comments

Hae