SHOKKIPALJASTUS: Mitä turkulaisessa ravintolassa lapsensa huomiotta jättänyt nainen katsoi puhelimestaan?

5.6.2017

Olemme juuri saaneet korvanappiimme tiedon, että eräs bloggaaja on käynyt katselemassa lapsiperheitä eri ravintoloissa ja kirjoittanut koke...

Olemme juuri saaneet korvanappiimme tiedon, että eräs bloggaaja on käynyt katselemassa lapsiperheitä eri ravintoloissa ja kirjoittanut kokemastaan sekä hänen korviaan, että kohteitaan viiltävän analyyttisen arvion suosittuun blogiinsa. 

Sen lisäksi, että hän on havainnut vanhempien kyselleen keskenkasvuisilta lapsiltaan, mitä he haluavat syödä buffetista, tai pahempaa: keskustelleet keskenään, eräs turkulainen äiti on myös katsonut puhelintaan, eikä ole kiinnittänyt lapsiinsa huomiota näiden huutaessa äitiään. 

Järkyttävää, sanomme. Järkyttävää.Vaikka aihe on vakava, eikä siitä voitaisi yhtään vähempää käydä enää keskusteluja, on ihmisiä yllättävän paljon puhututtanut kuitenkin, mikä ihme voisi olla niin tärkeää Perheet safkaa -päivällisen aikana, että tuo nimeltä mainitsematon äiti saattoi noin julmasti laiminlyödä lapsiaan ainakin joitain sekunteja pääruoan aikana. 

Lähetimmekin pikkulintumme asialle selvittämään kuumaa aihetta ja aika pian saimme selville, että tuo mahdollinen puhelimen selailija toden totta löytyikin lähempää kuin uskoimmekaan. 

Lapsiperheiden käyttäytymisarviossa mainittu "nainen kahden lapsensa kanssa" ehkä sattuu olemaan huhupuheiden mukaan Turun Kuningatar ja niin ikään bloggaaja. Ohhoh. Emme olisi nähneet tämän tulevan!

Järkyttävintä koko uutisessa silti oli selville saamamme totuus sisällöstä, mitä laiminlyöjä-äiti selaili. Saimme käsiimme kuvakaappauksen päivän Google-hauista. 

Kuva ei sovi herkimmille katsojille:
Tiettävästi sama äiti ei ole kuitenkaan tällä kertaa syyllistynyt myös lasten buffet-mielihalujen kyselyyn, että toisten aikuisten kanssa keskusteluun, eli blogikirjoituksessakin kuvailtuun "lasten hylkäämiseen". Kenties, koska tässä paikassa ei ollut buffettia, tai pöydässä toisia aikuisia.

Sama äiti ei muista kenenkään juokseneen tai kiljuneen tuolloin ravintolassa, mutta vitustako se tietää, kun se varmaan selaili sitä puhelintaan koko päivän. Jäätelöä ko. äiti tosin myöntää antaneensa jälkiruoaksi lapsilleen. 

Pahoittelemme omalta osaltamme suositun bloggaajan kokemaa "maanpäällistä helvettiä" ja lupaamme jatkossa olla mahdollisimman näkymättömiä, kun aikuinen ihminen haluaa ottaa omaa rauhallista aikaansa lastentapahtumassa.


Useiden vanhempien toiveesta luvassa on myös rento Hylätyt lapset safkaa -tapahtuma. Lue lisää tapahtumasta täällä

You Might Also Like

10 comments

 1. Sumarin tekstissä oli asiaa mutta ei ollut asiaa. En ymmärrä miksi edes tunkee itsensä mukaan tapahtumaan missä on lapsiperheitä ja toisekseen, tekee olettamuksia. Yksi asia mikä aina jaksaa kummeksuttaa on se miten lapsten käytöstä parjataan aina mutta aikuisten järkyttävä käytös julkisilla paikoilla on ihan ok...

  VastaaPoista
 2. Olipas tämä arvostelu lapsellinen ja ulkona kontekstistä ����. Sumarin kirjoitus otettu hiukan liian henkilökohtaisesti ja mennyt pahasti tunteisiin ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sen nyt ottaa henkilökohtaisesti, koska se taisi tosiaan olla tämä Mamma rimpuilee -bloggaaja, jonka Sumari näki ravintolassa selaavan puhelintaan. Vai ymmärsinkö nyt täysin väärin?

   Poista
 3. Missäköhän mä oon Hanna Sumarin mielestä töissä? Ei ole ollut ravintolassa koskaan sellaista meteliä, kun päiväkodin eskariryhmässä. Taitaa jokainen maanpäällinen helvetti kalveta päiväkotien rinnalla. :D

  VastaaPoista
 4. Ehkä sun ei olis kannattanut kirjottaa tätä postausta �� fiksumpi ois jättäny sumarin tekstin omaan arvoonsa..

  VastaaPoista
 5. Taattua Mammalaatua 👍🏼😂 Iso peukku siis tälle. Ja edelliselle anonyymille: niin että olisi siis parempi vaan niellä alhainen kyylääminen ja arvostelu? Hyväksyä se, että joku kyylää julkisella paikalla tekemisiäsi tietämättä niiden taustoja ja vetää toiminnastasi isoja johtopäätöksiä ja kirjoittaa blogitekstin, jossa yleistää pahasti ja käyttää ainua elävänä esimerkkinä.
  Minusta tämä blogiteksti oli hyvä vastaus Sumarin kirjoitukseen. Ja tyyliltään juuri oikeanlainen ottaen huomioon Sumarin syyttävän tekstin.
  On aivan käsittämätöntä mikä tarve ja millä oikeudella ihmisillä on tapana arvostella muiden tekemisiä tietämättä niiden taustoja. Se osoittaa ymmärtämättömyyttä ja julkisesti tehtynä saa aikaan keskusteluja joissa lytätään ja haukutaan ilman faktoja.

  VastaaPoista
 6. Tuun tänne paheksumaan ja ihan häpeilemättä mainostamaan omaa postaustani aiheesta: http://suutarinlapsilla.com/kaikki-on-huonoja-kasvattajia-paitsi-mina-ite/

  Ei tähän aiheeseen voi ylireagoida. Ilkeämielinen toisten vanhemmuuden arvostelu on vähintäänkin hölmöä käytöstä, johon pitää reagoida, jotta se joskus vähenisi.

  VastaaPoista
 7. Hanna menetti mut lukijana. Hannalla muutenkin ollut viime aikoina todella itseriittoisia ja negatiivisia kirjoituksia. Olen aina pitänyt Hannaa sympaattisena ja positiivisena.

  VastaaPoista

Hae