Oma tahto tässä moi!

1.6.2013

Jaa kuka tuli taloon? -No Oma tahto ! Mä en arvannut, että se tulee jo nyt, mutta terve vaan!  Oma tahto menetti hermonsa, kun ruokai...

Jaa kuka tuli taloon? -No Oma tahto! Mä en arvannut, että se tulee jo nyt, mutta terve vaan! 


Oma tahto menetti hermonsa, kun ruokaillessamme yritin tarjota nenäliinan, kirjan ja iPhonen syömisen sijaan, ennemmin ruokaa. Oma tahto repi pelihousunsa myös estäessäni yrityksensä syödä koirien kuivamuonaa.


Oma tahto ei hirveästi ihastunut siitäkään, että en antanut repiä lipaston päällä olevaa Pentikin lasista lamppua alas, vaan irroitin johdon Oma tahton nihkeistä näpeistä. 

Oma tahto muuten veti selinmakuuhuutopotkukippuralle, kun yritin vaihtaa proteiinipatukkapaperin, Oma tahton omaan leluun. 

Oma tahto oli nälkäinen, mutta syöttötuoliin istuttaminen oli kaikkea muuta, kuin Oma tahton mieleinen vaihtoehto. Seurasi selinmakuuhuutopotkukippura nro.2. Vaunuissa Oma tahtoa ärsytti olla makuulla, mutta vielä enemmän ärsytti istua. Siitä huolimatta, että Oma tahto osui lipaston laatikolla melkein itseään päähän repiessään sitä eestaas auki, typerän äidin ajatus siirtää Oma tahto pois kaapin luota, oli absurdi.

Sukat on muuten Oma tahton mielestä tyhmät ja turhat. 
Oma tahtoa myös vit.. harmitti kakkavaipan vaihtaminen kesken leikin. Sitä ennen Oma tahtoa harmitti, kun kesken leikin tuli kakka vaippaan. 
Oma tahtoa ei suoja-aidat pidättele. Pienet näpit mahtuu aidan välistäkin kurottelemaan kuivamuonaa.
No tämä nyt ei oikeastaan liity Oma tahtoon. Tapahtuma sai muuten vain äidin huvittumaan. Jäbällä oli uusi tyyli syödä avokadot pöydältä.
Aikansa painittuaan peiton kanssa, tyyppi vihdoin nukahti. On se vaan niin ♥


Että hauskaahan tämä on. Mites teillä, onko Oma tahtoa, tai serkkuaan Uhmaa, näkynyt? 


You Might Also Like

18 comments

 1. Näyttäähän tuo jokseenkin tutulta... :D Meillä poika reilu 11kk. :)

  VastaaPoista
 2. Hei :)
  Ostin talo&koti lehden ja löysin sieltä teidän jutun ja kiinnostuin blogistasi ja kaikkea ihanaa täällä onkin ja pitihän sitä liittyä lukijaksi..niin se on että sitä omaa tahtoa tulee enemmän ja enemmän..minulla on kaksi lastenlasta poikia molemmat toinen on 2,5 ja toinen on 1,4v kolmas lapsenlapsi syntyy tammikuussa 2014..ja tuota omaa tahtoa on taas päästy seuraamaan..mutta ihanaa on taas päästä olemaan pienten kanssa ja seurata sitä kasvua ja kehitystä :)
  Oikein iloista tiistaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos! Kivaa että löysit tänne ja etenkin kivaa, että tykkäät! :)
   Onpa ihanaa, että lapsilla on läheinen isovanhempi! Ne ovat kultaakin kalliimpia!
   Oma tahto on kyllä huvittavuudessaankin tosi herttaista, vaikka joskus se laittaakin turhautumaan :) Onhan ne ihania pikkuisia ♥

   Poista
 3. Meillä Oma tahto joutui Järjen valon kanssa törmäyskurssille. Oma tahto oli säästänyt 25 euroa, jolla halusi ostaa legoja. Järjen valo taas sanoi, että jos nyt ostaa legoja, ei kohta pussissa ole kuin hyödyttömiä viisisenttisiä. Oma tahto ja Järjen Valo kamppailivat tunnin ajomatkan kotoa ostoshelv...paratiisiin ja itkukin tuli. Lopulta legoja hankittiin ja Järjen valo sammui. Näin meillä, 7-v...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha! Tipuin :D Voi että noita lapsia, miten ne onkin niin ihanan urp.. hassuja!

   Poista
 4. Täällä naureskellen samaistuin juttua lukiessa, meilläkin asuu (neiti) Oma tahto 15kk :)
  Lisänimiä voisivat olla myös Oopperalaulaja ja Palosireeni. Sukkien lisäksi kiskotaan kaikki muutkin vaatekappaleet pois, joten lisätään nimilistaan myös Nudisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan neitiä! Tuo käppänä ei osaa vielä kiskoa kuin sukkansa irti, tuota muuta siis odotellessa! :D

   Poista
 5. Meidän jätkän lempinimi on ollut vauvasta asti (selkäkaariraivareita jo parin kuukauden iässä) Hepuli. Hepuli hepuloi melko usein, jos Minä itse ei saa tahtoaan läpi.

  Kiitos hauskasta tekstistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Hepuli! -Mahtava lempinimi! Minä itse ja Oma tahto taitaa olla bestiksiä.

   Poista
 6. Ihana kirjoitus! Mä en osannut odottaa, että meidän (ennen) niin super iisi Kuopus alkaisi ilmaista tahtomista jo nyt, 8kk:n kypsässä iässään, mutta niin vaan kävi. Esikoisen uhmat koettuna mua ei tosin hätkäytä enää mikään, haha :) Hyvä, että löytyy tahtoa. Niin se on, vaikka tiedänkin, mitä meillä saattaa olla vielä edessä. Huoh! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin alkoi se n. 8kk:n iässä! :D Minua lähinnä vähäsen huvitti tuo suloinen tahto. Jotenkin niin herttaista, kun yhtäkkiä huomaa toisen niin päättäväiseksi joissain asioissa. Ja vaikkei saisi nauraa, nii vähän mua hihitytti välillä ne itkupotkuraivarit. Yritin kyllä peitellä huvittuneisuuttani, toinen raukka kun oli tietty aivan tosissaan! :) ♥

   Joo ja todellakin, hyvä että tahto löytyy! Sitä uhmaa sitten odotellessa! ;)

   Poista
  2. Mustakin tää vauvan tahtoilu on tosi suloista! Hienoa, ettei suostu kaikkeen, vaan osoittaa, että mun yli ei kävellä :)

   Poista
 7. Juu, löytyy Omaa tahtoa täältäkin. Myös Ei kun haluankin.. -henkeä saadaan ripaus tuta about päivittäin. Meidän touhuja pääsee seuraamaan http://www.lily.fi/blogit/why-you-little. Mistä lie kautta klikkailin tänne, varmaan Lähiksen blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun klikkailit! Tervetuloa rimpuilemaan :) Täytyy käydä tutustumassa teidän touhuihin, ainakin jo blogin nimi on lupaava!

   Poista
 8. Moikka! Löysin blogisi, kun googlasin '8kk uhmaikä' :D Perässä tullaan, eli meillä eletään nyt justinsa tätä. Kiitos jakamisesta! Terkuin, Rea-Liina

  VastaaPoista

Hae