Värikyllästyminen: Olohuoneen seinäkoristeet uusiksi

Mulle iski yhtäkkiä olohuoneen päätyseinän suhteen hirveä kyllästyminen. Oli pakko saada heti uusittua se simppelimmäksi. Alkukeväästä h...


Mulle iski yhtäkkiä olohuoneen päätyseinän suhteen hirveä kyllästyminen. Oli pakko saada heti uusittua se simppelimmäksi. Alkukeväästä hamstrasin värejä kotiini, loppukesästä tulin taas allergiseksi niille. 

Aloin sitten eräänä iltana kaivelemaan taulukehyksiä laatikoista ja vintiltä, ja pyysin miestäni tulostamaan haluamiani kuvia mulle kehyksiin. Onnea oli taas siinä kohtaa valokuvaajamies, jolla on oma valokuvatulostin, millä saa heti reilummankin kokoisia tulosteita malttamattomalle tehtyä. Mies hurautti kuvat ja pääsin samantien askartelemaan niitä kehyksiin.

Aiemmin meillä oli seinällä parit vanhat ikkunankarmit, joita olin tuunaillut printeillä ja ikivanhalla sisustustapetilla. Ikkunankarmien maalaisromattisuus on kaunista ja retroilukuvat hauskoja, kuitenkin nyt kaipasin selkeyttä. Kolmi-ikkunainen karmi lähti vintille, ja iso karmi tapetteineen pääsi koristamaan muuta kohtaa kodissa. 

Ilmoitustaululla pönöttänyt BEdesingnin kortti, jonka sain mukaani ostaessani heidän kangaskassin, pääsi myös kehyksiin. Se sopikin aika kivasti koristamaan seinää. Mieheni ottama kuva Gdanskin reissultamme, missä hän muuten kosi minua, pääsi myös vihdoin kehyksiin ja seinälle. En halunnut pelkkiä valokuvia seinälle, joten koiraperheenjäsenet tulivat edustetuiksi siluettikuvina. Sitten tietysti pienestä rakkaimmasta ja sen vanhemmista muutama kuva, ja seinä oli valmis. Lopputulos olikin runsaampi, kuin edellinen, mutta silti selkeämpi ja ehkä suunnitellumman näköinen. 

No, tällainen siitä sitten tuli!


Ainiin, ja tällainen se oli:
Saattaa olla, että värit palaavat takaisin taas keväällä, tai jo talven pimeydessä. Tai sitten voi olla että pysyn pitkään tyytyväisenä mustavalkoisuudessa. Ota minusta nyt selvää! 

Tv-taso on ollut liian korkea tuon hyllyhomman alle jo pitkään. Aiemmin tason paikalla oli sohva, minkä päälle hylly aikoinaan asennettiin. Nappasimmekin samaan syssyyn jalat pois tasosta, joten se laskeutui paljon sopivammalle tasolle suhteessa hyllyyn. Samalla tason jalattomuus vähensi osaltaan romanttisuutta. Tarkoitus on hommata kokonaan uusi, leveämpi, taso, mutta tuo saa kelvata siihen saakka. Vielä kun löytäisi kauniin tv:n, joka ei häiritsisi sisustusta. - Eli mielellään näkymättömän! 

Lisäksi mun tekisi mieli maalata tuo seinä jonkin muun väriseksi, mutta en osaa päättää minkä väriseksi?

Täällä on paljon sisustuksesta innostuneita lukijoita. -Mitä mieltä ootte? Kumpi toimii paremmin? Lisäideoita?You Might Also Like

10 comments

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en oikein ikinä ollut varma siitä ikkunankarmihommasta, itelläkin on nyt seesteisempi fiilis tämän olkkarinseinän kanssa! :)

   Poista
 2. Uusi toimii ehdottomasti paremmin!

  On ollut kiva lukea teidän perheen kokemuksista huuli/kitalakihalkioista. Ystävillemme syntyi huulihalkiolla valettu poika, joten aihe kiinnostaa ymmärtämisen kauttakin.

  Sush

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin toimii nyt paremmin!

   Kiva että oot tykännyt lukee meidän halkiojutuista. Meillä ei ole huulihalkiokokemuksia, kokemuksia on ainoastaan suulakihalkiosta. Mutta aika paljon samoja juttuja molemmisssa. Huulihalkioleikkaus on kuulemma vähän haasteellisempi toipumisen suhteen.

   Poista
 3. Ihanasti toteutit! Sain taas intoa keskeneräisen tauluhyllytuunaukseni loppuun saattamiseen :)

  VastaaPoista
 4. Uusi on tyylikkäämpi ja vielä kivempi kuin entinen! Ja ihana tuo italiaanokuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mä en oikein ollut itsekään koskaan tarpeeksi tyytyväinen vanhaan. Tää uusi tuntuu nyt harmonisemmalta. Ja ne italiaanot! ♥

   Poista

Hae