Omg omg omg, vanhemmat krebaa!

11.10.2013

Tittidii, jaiks, uuuujauuuu ja hihhihhiii! Pysäyttäkää painokoneet: Mamma och Pappa lähtee yhdessä  juhlimaan kaverin kolmekymppisiä. Omg, l...

Tittidii, jaiks, uuuujauuuu ja hihhihhiii! Pysäyttäkää painokoneet: Mamma och Pappa lähtee yhdessä juhlimaan kaverin kolmekymppisiä. Omg, lol, #krebaamaan #yolo #swag.

Me ollaan viimeksi oltu yhdessä bailaamassa... öö.. joskus 1800-luvun lopulla. Tämä on kutkuttavan kivaa ja ihanaa (ja vähän jännää, koska voi tulla ikävä lasta, mut hei, kreisibailut, woop!) päästä yhdessä yöhön. Nyt ei saa käydä niin, että vanhemmat uupuu yhdeltätoista ja menee nukkumaan. Ei ei ei, vaikka univelkaa onkin. Kyllä nämä entiset bailaajat vielä jumankauta jaksaa ku laitetaan jaksaen! 

MUTTA! Mitä mä paan päälle? Mis on mun korkkarit? - Aaah, siellä 1800-luvulla, nooh, ihan sama, pannaan tennarit, jaksaapahan danssata kauemmin. Mitä päälle? No jos laitan ton kaverilta saadun mekon, joo se on vaikka hyvä. Miten mä tukan laitan.. oh mä paan huulipunaa, se vie huomion pois tukasta.

Noin! Lapsi siskolle hoitoon, omat kamat kasaan ja sitten vaan #menoX (joo, silloin ku mä olin nuori, toi X oli tosi hip).

Kikatuttaa jo nyt, ilman ensimmäistäkään kuohuvaa!
Hyvää viikonloppua peeps! 


varokaa.
http://instagram.com/mammarimpuileeYou Might Also Like

2 comments

 1. Ehhehhee, huippua krebailtaa teille vaan!! Laps pärjää kyllä, nyt kannat kattoon vaan ja persiet olalle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Hyvin se oli pärjännyt, serkut pitävät huolen, ettei paljon vanhempia ehdi kaipailla! ;)
   Persiit ei ihan yltänyt olille, mutta hyvät bileet oli! :)

   Poista

Hae