Uusia blogihommia

Kuten vuodenvaihteen postauksessa vihjailin, uutta blogihommaa on tulossa. Eilen kävimme yhdeksän muun bloggaajan kanssa kirjoittelemassa ...

Kuten vuodenvaihteen postauksessa vihjailin, uutta blogihommaa on tulossa. Eilen kävimme yhdeksän muun bloggaajan kanssa kirjoittelemassa nimiä paperiin Turun Sanomien kanssa. Turun Sanomilla on jo nyt olemassa TS Ruoka -sivusto, jossa muiden ruokajuttujen lomassa on muutama ruokablogi. Tässä kuussa Turun Sanomat lanseeraa uuden koti- ja sisustusaiheisen TS Koti -portaalin, johon valikoitui kymmenen blogia mukaan. 

Minulle, kuten suurimmalle osalle muistakin bloggaajista, aloitetaan ihan uusi blogi TS Kodin alle. Mamma rimpuilee -blogi siis pysyy ihan tällaisenaan ja tämän rinnalle minulle tulee toinen - tai no jos tarkkoja ollaan, kolmas - blogi. Sisustusbloggaaminen ei tule olemaan pois jo olemassa olevalta blogiltani, TS Koti -postauksen ilmestymistahdin ollessa vain kerran viikossa. Ei siis huolta, mamma rimpuilee edelleen!

TS Koti -sivulle kannattaa mennä kurkkimaan reilun kolmen viikon päästä, viikolla viisi, jolloin kaikilta bloggareilta on ilmestynyt ensimmäiset blogitekstit!

Yllätyksekseni törmäsin tulevien TS Koti -bloggareiden ensitapaamisella myös Rintsikka-blogin Oonaan ja Petteriin! Petteri on mieheni kaveri, ja onkin huippua, että bloggareiden joukossa on myös entuudestaan tuttuja tyyppejä.

Viime yö meni luovien ystävieni kanssa miettiessä uudelle blogilleni nimeä. Kaikki kotiin liittyvät asiat käytiin läpi aina tunteista konkreettisempiin asioihin, mutta nimen keksiminen muodostui yllättävän vaikeaksi. Mieheni ehdotuksista en saanut kuin huumoriarvoa, hänen ehdotustensa ollessa "Takkakiree" ja "Olohuoneen ja hellan välissä" -tyyppisiä nimiä. Nyt on mielessä on kuitenkin yksi nimi, mutta pitänee vielä nukkua yön yli ja makustella sitä vielä hetki.

Haaveissani on muun sisustushöpinän lisäksi päästä kurkkimaan ihmisten koteja ja heidän persoonallisia ja mielenkiintoisia sisustuksia. Todella monissa kodeissa on kauniita ja hauskoja yksityiskohtia ja kekseliäitä ratkaisua. Niitä metsästän ma!

Sormet syyhyää jo päästä hommiin!

edit. Täällä blogi!

salakavala kännyräpsy

You Might Also Like

8 comments

  1. Wau, go mamma go! Alkoi vuosi hyvin :)

    Toivoo porilaiset (joiden tarttee ehkä kans alkaa lukee Turkkuse lehtee...)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla. Kun blogi on vauhdissa listaan sulle muutaman kaverin joiden kodit ovat ehdottomia helmiä :D You go girl!!

    VastaaPoista

Hae