Motivaatio shmotivaatio

Rakas motivaationi, toimintani voima. Olisi näitä hommia tässä. Ne pitäisi hoitaa. Sen sijaan, että makaat nurmikolla, otat aurinkoa, luet v...

Rakas motivaationi, toimintani voima. Olisi näitä hommia tässä. Ne pitäisi hoitaa. Sen sijaan, että makaat nurmikolla, otat aurinkoa, luet vain muiden tuottamaa tekstiä ja otat kuvia Instagramiin varpaistasi, voisitko ottaa itseäsi niskasta kiinni? Nyt olisi hyvä hetki, lapsen päikkärit ja kaikki. Voisit vastata niihin miljooniin sähköposteihin, kirjoittaa sen jutun, johon olet hädin tuskin saanut nyt kolme ja puoli kappaletta, ja hoitaa tuossa pöydällä liian kauan odottaneet vakuutusasiat pois, ennen kuin ne vanhenevat. Imuroidakin voisit. 

Bonusvarpaat
Ai et? No ei sitten. Syö sitten jätskiä, lue ja makaa riippukeinussa. Muista ottaa kuvia. Jää jälkipolvillekin ihasteltavaa aikaansaannoksistasi.

You Might Also Like

2 comments

  1. Mä NIIN allekirjoitan tämän. :D Mutta perustelen itelleni sen aina niin, että elämä on lyhyt ja siitä pitää nauttia silloin kun voi. Siivota yms. voi koska vaan ja todennäköisesti paremmat muistot jää vaikkapa siitä laiskottelusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! No niinpä! Paitsi jos ei saa aikaseks esim niitä vakuutushommia, niin sit muistoihin jää et voi helvetti ku ei tullu niitäkään hoidettuu! :D

      Poista

Hae