Viikonlopun menovinkit

Ihanan aurinkoinen, lämmin viikonloppu, ja Turku täynnä kaikkea kivaa! Tässä nopeat menovinkit täällä päin hilluville. Lauantai 24.5.1...

Ihanan aurinkoinen, lämmin viikonloppu, ja Turku täynnä kaikkea kivaa! Tässä nopeat menovinkit täällä päin hilluville.Lauantai 24.5.14.

-Siivouspäivä! Kaikkialla myydään edullisesti kaikkea. 
Katso lisää infoa täältä, mm. myyntipaikat kartalla! (Sivut ovat ruuhkautuneet, mutta oma vinkkini on ainakin Kupittaan puisto sekä Asemapuisto Turun rautatieasemaa vastapäätä)

-Siivouspäivä Manillassa! 
Manillan siivouspäivässä lauantaina 24.5. on luvassa esityksiä, taidetta, designia, työpajoja ja kirpputori - yhdessä tekemistä ja viihtymistä koko perheelle. 
Lue lisää täältä.

-Kuralan kylämäen vintage-juhlat:
Kuralan Kyläjuhlat käynnistää Kuralan kesäkauden tunnelmoiden 50-luvun nostalgiaa ja populaarikulttuuria ainutlaatuisessa kulttuuriympäristössä. Koko kylä karkeloi aikakauden svengaavan iskelmän tahtiin ja helmat heiluvat myös hilpeässä vintagemuotinäytöksessä.
Katso ohjelma täältä!Sunnuntai 25.5.14.

-Portsan Katumarkkinat! Puutarhakadulla pidettävät markkinat kokoavat kadulle pääosin kirppismyyjiä, mutta myös muutamia ruokakojuja. 
Lue lisää täältä!

-Kuralan kylämäen vintagejuhlat jatkuvat. Ohjelma täällä.


Kuvat ovat viime kesältä em. paikoista.

Hauskaa viikonloppua! Nauttikaa, me ainakin nautitaan, kun koko perhe on koko viikonlopun kasassa! 


You Might Also Like

2 comments

  1. Ou mai, nyt vasta hokasin et säki oot Turuust! (Pitkät on piuhat ja kyl mä oon keksiny tässä välillä muuta tekemistä kun teidän stalkkaamista.)

    VastaaPoista

Hae