Pervo apteekkari ja silmäpuoli

9.5.2014

Tässä on lyömäase. Astalo. Sentin pituinen tappokone. Viattomasta salmiakkiaskista repäisty pala, valmiina vahingoittamaan. Sillä taapero...


Tässä on lyömäase. Astalo. Sentin pituinen tappokone. Viattomasta salmiakkiaskista repäisty pala, valmiina vahingoittamaan. Sillä taapero löi isäänsä silmään. Oikeasti vahingossa. Tai niin puolustus aikoo väittää.

Isi kiidätettiin sairaalaan meni seuraavana päivänä työterveyslääkärille kipeän silmänsä kanssa. Silmämunassa todettiin olevan ruhje. Tai joku sarveiskalvohaavauma. Siihen määrättiin silmätippoja ja SILMÄLAPPU! Hah! Tai siis Harrrr!

Isi-ihminen meni hakemaan apteekista silmätippansa ja silmälappunsa. "Sitä voi käyttää sitten jälkikäteen roolileikeissä", sanoi apteekkari. " – Ööh, siis lastenjuhlilla!" korjasi.

Ihme pervoja sinnekin palkataan.


Mutta tokihan me roolileikkeihin ryhdyimme! Minä halusin olla Twin Peaksin Nadine Hurley. Tietty! Cheerleader-asu vain puuttui. Laputtoman silmän aukipitäminen tuotti kuitenkin vaikeuksia, joten se siitä leikistä.

Mikä muuten on merirosvojen mentalistin nimi? – Noora Karrrma. Haha, eiku kyl se voi olla Pete Poskiparrrtakin!


Sieltä tuleekin just sopivasti Neloselta Pirates of the Caribbean, meen kattoo sen. Arr!


You Might Also Like

13 comments

 1. Nyt repesin :D - koko hässäkkä ja vielä roolileikit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Nooh, vähän täälläkin aiheutti repeilyä koko homma!

   Poista
 2. :D Hahahaaa! Ai että. Jos on aamu jostain syystä alkanut paskalla lailla, niin eiku tänne Mamman blogiin niin varmasti tulee hyvä mieli! Kiitos taas tästäkin hyvästä kirjoituksesta!

  VastaaPoista
 3. Ahhahaha, toi sun mietteliäs merirosvo kuva. Nojoo koko juttukin. :D

  Harvey4eva

  VastaaPoista
 4. Haha! Paras blogi! Äänestin sua muuten kesän kuumimmaksi blogiksi :)

  VastaaPoista

Hae