Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mehuonnettomuus ja erilaisia näkemyksiä

23.6.2014

Sitä vaan, että jos vesilasillisen tai maitomukin kaatuminen lattialle (aiemmin tänään tapahtunutta) vit.. harmittaa, niin samassa suhteessa...

Sitä vaan, että jos vesilasillisen tai maitomukin kaatuminen lattialle (aiemmin tänään tapahtunutta) vit.. harmittaa, niin samassa suhteessa nesteen määrän kanssa vit.. harmittaa enemmän, kun kaksi litraa mehua kaatuu. Siis: kun taapero kaataa sen. 

Niin lainehti koko pöytä, koko keittiön lattia ja äidin puhelin. Lisäglamourin homman toi syyllinen, joka nauroi koko sen ajan, kun äiti- ja isi-ihminen hätäpäissään luutusivat tahmean lainehtivia lattioita, tuoleja, pöytää – ja sitä puhelinta.

Pahimman kaaoksen laannuttua aloin miettiä, miten taaperon näkemys illan tapahtumista mahtaa erota vanhempien näkemykseen. Vanhemmilla se meni jotenkin näin: Voi jumalau... aaaargh! Tuo pyyhkeitä! Eissaaat... äkkiä! Kaikki on ihan mehussa! Kaikki on ihan tahmeeta ja märkää! Voi ei apua! Aaaaarghh!

Kun taas lapsen jotenkin näin: Uu, mikä toi on? Köps. Oho, olen ihan märkä. Ja tahmea! Hihhii, mun ripsissä on mehua! Kivaa! Wauuu, lattia on ihan märkä! Ja tahmea! Kivaa! Äiti ja isi juoksee! Kivaa! Nyt ne konttaa! Kivaa! Jee, pääsin kylpyyn! Kivaa! Paras ilta ikinä.You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voin kuvitella ettei naurattanut, mutta uskoisin myös, että sun näkemys taaperon ajatuksista on aika osuva ja se varmaan ees vähän lohduttaa. Toisella oli kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hänellä jos jollain olikin! Olisit kuullut sen kikatuksen määrän! :D

      Poista

Hae

 

 

Ruokablogien kärki