Nikonisti jo toisessa polvessa

Tänään Instagramissa  ja viime viikolla blogissa on mainittu lapsen uusi, ilahduttava apinointitapa. Lapsi havannoi tarkkanäköisesti tekemi...

Tänään Instagramissa ja viime viikolla blogissa on mainittu lapsen uusi, ilahduttava apinointitapa. Lapsi havannoi tarkkanäköisesti tekemiämme asioita ja toistaa varsin perusteellisesti niitä perässä. Taapero on onnistunut yllättämään vanhempansa viime aikoina monesti, sillä apinoinnit harvoin tapahtuvat heti tarkkailun jälkeen – usein ne tulevat yhtäkkiä ja arvaamatta. "Mistä se tuonkin on keksinyt?" -hihkaisu on ollut yleinen viime päivinä.

Tänään taapero tavoitteli pöydältä mieheni kameraa. Isi-ihmisen digijärkkärin sijaan taaperolle annettiin isin retrokamerakokoelmista yli kolmekymppinen filmikamera. Lapsi tiesi heti, miten kameraa pidellään, tosin kuvaussuunta oli aluksi väärä. Ellei sitten selfie-aikakausi ole tehnyt tehtäväänsä ja lapsi yritti ottaa ensikuvakseen itsestään kuvaa. 

Kun kameran oikea tähtäyssuunta löytyi, lapsi alkoi myös ohjaamaan kuvattaviaan. Naapurinrouvakin sai muutaman tomeran käskyn, kun määrätietoinen kuvaaja osoitti huitomalla näkemyksensä kuvaustilanteesta.


Valokuvaajaisänsä ja -isosetänsä jalanjäljillä 

You Might Also Like

8 comments

 1. Voi miten suloinen. :D Ja hyvä se on opettaa jo pienestä pitäen sen oikean kameramerkin pariin! ;) t: Yks toinen Nikonisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä on oltu uskollisia Nikonistejä jo vuosia, mutta nykyään miehellä on kummatkin. Ei niin uskollista siis enää! ;)

   Poista
 2. "Kun kameran oikea tähtäyssuunta löytyi, lapsi alkoi myös ohjaamaan kuvattaviaan. Naapurinrouvakin sai muutaman tomeran käskyn, kun määrätietoinen kuvaaja osoitti huitomalla näkemyksensä kuvaustilanteesta." Mua niin naurattaa kun kuvittelen tämän tilanteen :D!

  VastaaPoista
 3. Mepä nyt ollaankin sitten samalla viivalla teidän toisen polven Nikonistin kanssa. Itsekkin katsos olen nyt siirtynyt "automaattiasetusten jälkeiseen" aikaan viime viikolla. :D

  VastaaPoista
 4. Tuleva kuvaaja,ihania kuvia ja otteet hallussa. :D
  Nämä tuo hymyn huulille.

  VastaaPoista

Hae