Baby don't hurt me

Vauva on päättänyt olla nyt koko illan jossain omituisessa asennossa, ja on satuttanut ja tuskistuttanut mua jo monta tuntia putkeen. Vasen ...

Vauva on päättänyt olla nyt koko illan jossain omituisessa asennossa, ja on satuttanut ja tuskistuttanut mua jo monta tuntia putkeen. Vasen puoli mahasta on ihan venynyt ja kylkeen sattuu samalla lailla kuin joskus juostessa tulee semmonen kramppi. Tämä kramppi ei vaan ota helpottaakseen, eikä mikään asennon vaihtaminen auta.

Omistankin seuraavan biisin syntymättömälle vauvalleni:
Hyvää viikonloppua!

You Might Also Like

4 comments

 1. Jo otsikon lukiessani tuli mieleen takavuosien discot koulun jumppasalissa ja Haddaway repeatilla soimaan. Vähänkö oltiin faneja! Ja tsemppiä asentoihin! Muistan kuopuksen raskausajalta tuon myllerryksen. Se oli aikamoista, aina tiettyyn (puolenyön) aikaan ja toisinaan ihan pelotti tuleeko se sieltä kyljestä ulos..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haddaway oliki paras, haha! Ja ne kaikki biidit niillä ysärikokoelmilla! Apua! :D

   Joo-o kyllä tuntuu tukalalta. Saispa nukuttuu ees.

   Poista
 2. Oliko sulla ekassa raskaudessa sappivaivaa? Ne meinaa tuntuu juurikin tuollaiselta "kyljen pistämiseltä" siellä jossakin kyljen tai ylävatsan seutuvilla. Jos tulee joskus uusiksi niin muisteleppa vähän mitä olet syönyt :) Mulla oli vikassa raskaudessa muutamakin sappikohtaus ja olivat kyllä perin kettumaisia.... Ja nimenomaan mikään asento ei helpottanut ja se kipu vaan oli ja oli kunnes monen tunnin jälkeen helpotti. Voit kokeilla jeesaisko panadol mutta monesti se on liian mietoa tavaraa tuohon vaivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut ekassa raskaudessa, ainakaan tietääkseni. Pitääpä guugletella asiaa (mikä onkin aina hyvä juttu, koska sitten mulla ainakin on kaikki vaivat, haha!). Tää on kyllä kettumainen tunne, sais helpottaa jo!

   Poista

Hae