Odottavan äidin rentoutumishetki

Mitä tulee ekana mieleen, kun ajattelet rentouttavaa hetkeä? Aivot narikkaan, hämärä valaistus, hiljaisuus, rauha ja hierontaa? – Ei tänään....

Mitä tulee ekana mieleen, kun ajattelet rentouttavaa hetkeä? Aivot narikkaan, hämärä valaistus, hiljaisuus, rauha ja hierontaa? – Ei tänään. Mulle.


Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä kohta 12 vuotta. Sinä aikana olen saanut hänet suostuteltua antamaan minulle hartiahieronnan ehkä noin.. öö.. viisi, maksimissaan kymmenen kertaa. Älkää käsittäkö väärin, kaikin puolin hyvä ja hellä mies silti. Se ei vaan kertakaikkiaan tykkää hieroa. Sormiin sattuu, kuulemma.

Olen saanut pakotettua hänet hieromaan hartioitani edellisen kerran viime raskaudessa. Sen raskauden varjolla, tietysti. Kun kerta puhelimen raskausappsikin sanoo, että raskaana olevaa pitää hieroa, niin pitäähän sitä. 

"Paska appsi", kuulemma.

Noh, nyt kuitenkin sain sen taas suostuteltua hieromaan hartioitani. Ja samalla syyllä kuin viimeksikin. Istahdin tyytyväisyydestä myhäillen lattialle ja valmistauduin rentoutumishetkeeni. 

Mutta.

Siinä on pikkuauto. Ja talouspaperia.

Niillä on joku salaliitto mua vastaan. Tahdon hierontalahjakortin.

You Might Also Like

2 comments

  1. Uusi lukija täällä hei :) Löysin blogiisi oliko se edellisyönä kun yritin pysyä hereillä imettämässä meidän pientä poikaa. Sulla on aivan hillittömän hauskoja tekstejä, koitin olla herättämättä muuta perhettä kun yön pimeydessä tirskuin mm. "täytyy takoa kun rauta on kuumaa"-kommentillesi ja muille jutuille! Niin ihana blogi, kiitos!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, heippa uusi lukija! Ja kiva kun olet löytänyt ja varsinkin tykännyt! :) Ne imetysmaratonit todella kaipaakin jotain jeesiä, joten hyvä jos on ollut apua ;) Kiitos palautteestasi!

      Poista

Hae