Parhaat paardit on mun mahassa

Luulen, että jos me päästäisiin kuuntelemaan tuonne mun mahan sisälle just nyt, sieltä kuulostaisi tältä: Siis oo-äm-gee, katsokaa tuot...

Luulen, että jos me päästäisiin kuuntelemaan tuonne mun mahan sisälle just nyt, sieltä kuulostaisi tältä:Siis oo-äm-gee, katsokaa tuota mahaa! Huikeet bileet! Tuleekohan se läpi kohta?


You Might Also Like

8 comments

 1. Mahtava video, just hyvä musiikki! :D Täytyy sanoa, että nyt tuli hiukka ikävä omaa reilu kahden vuoden takaista vauvamahaa ja sitä mahan silittelyä, sekä mahan hytkymisen ihmettelyä. :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihi! Semmosta siellä mahassa on PAKKO olla! Joo, mä luulen että mullekin tulee heti ikävä mahaa. Tai no se mahahan ei valitettavasti heti katoa siitä, vaikka tyyppi olisikin ulkona sieltä ;)

   Poista
 2. Selkeesti on kovat bailut just menossa! Ihana <3

  VastaaPoista
 3. Meil on kaikki kolme olleet samanmoisia hytkyjiä mutta sitten vauvoina kuitenkin varsin rauhallisia ja lepposia. Parin ekan vuoden jälkeen ovat löytäneet temperamenttinsa (enkä tarkoita pelkkää uhmaa) ja sen jälkeen vauhti onkin vallan vaan kiihtynyt. Ikävä tuli masua mullekin vaikkei nuorin ole kuin 7kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista että esikoisella olisi ollut ihan noin kovia bileitä mahassa, mutta sillä on sitten ollut senkin edestä bileitä synnyttyään! :)

   Poista
 4. Voooiii... Ihan haikeeksihan tuo veti, kun tuo oma bailaaja on ollut "ulkona" jo vuoden :) Nauti partyista ja pikku bailaajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin! (Vaikka vähän on jo tullut malttamattomuutta nähdä ihan livenä tuo pieni bailaaja ;) )

   Poista

Hae