Googlemuija

Mä olen kova muija googlettamaan. Googletan kesken leffan, kesken keskustelun, kesken synnyt... no ei sentään. Mutta aina googletan. Mitä va...

Mä olen kova muija googlettamaan. Googletan kesken leffan, kesken keskustelun, kesken synnyt... no ei sentään. Mutta aina googletan. Mitä vain. Kesken kaiken. Olipa se sitten elokuvassa kuvailtu historiallinen tapahtuma, kirjassa kerrottu knoppitieto tai lehteen kirjoitettu fakta – aina googletan, mikäli asia jää kaihertamaan. Joskus haen lisätietoa asiasta, joskus väitettä tukevaa tai vastaavasti kumoavaa tietoa. 

Noh. Viime aikoina googlettelut ovat pyörineet yllättäen synnytys- ja vauvahommissa. On tullut googleteltua jos mitä. Tässä muutama esimerkki hakuhistoriasta:

harjoitussupistukset
oikeat supistukset
synnytystä edeltävät merkit
synnytys koska sairaalaan
synnytys käynnistyy

Nuo synnytyshaut ovat kyllä hauskoja. Ei siihen googlettelut auta – sen kyllä tuntee sitten, kun h-hetki on käsillä. Tiesinhän minä sen, mutta hyvä että googletin. Varmuuden vuoksi.


Sitten haut vauvan synnyttyä. Ei ehkä uskoisi, että tässä on kuitenkin jo toinen kierros meneillään:

apgar-pisteet
koska vauvan kanssa ulos
koska vauvan kanssa ihmisten ilmoille
koska tuttia voi alkaa käyttää
vauva yökkii
vauvan kakka

Jep, tuosta viimeisestä olen erityisen ylpeä.

Ja arvatkaapa, kuinka moni hauista antaa tulokseksi vain vauvafoorumeita? No kaikki. Hurraa.

Ihan pelkästään synnytys-kakka-vauva -osastolla ei kuitenkaan olla menty. Googlettelinpa tänään myös sanat plutokratia, ensimmäinen maailmansota ja edvardiaaninen aika. Ja taas kaikki, koska Downton Abbey. Jos jotain jää vauva-ajasta mieleeni, niin ainakin tuo sarja. Se alkaa nyt olla virallinen imetyssarja. 

Ihana Maggie Smith <3

You Might Also Like

7 comments

 1. oi Downton Abbey. "kohta" jos mäkin sit vaan imetän kaiken aikaa, pitää jo pistää ylös kaikki sarjat mitkä on jäänyt kesken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Se on loistava sarja uusien vauvojen äideille. Ei liian pelottava, ei liian vakava, eikä liian vaikea. No vähän oli surullisia kohtia tuossa maailmansodan kourissa, mutta tossa sarjassa tietää, että kaikki kääntyy aina(?) parhain päin! Hurraa, ihana sarja! :D

   Poista
 2. Maggie Smith on ihana, mutta mitä hittoa sille sarjalle on tapahtunut sitten ... eeeh ... kolmannen tuotantokauden tai jotain? Satuin katsomaan pätkän, ja olisi voinut luulla, että siinä Kauniit ja rohkeat aikamatkustavat, sen verran paljon oli juonittelua, vihulaisia, liittolaisia ja mitähän vielä.

  Mutjoo. Mä oon kanssa hullu googlaaja. Netflixin Marco Polo on ollut viime aikoina sellainen googlemoottori, koska nyt mun pitää yhtäkkiä ymmärtää kaikki Mongolian khaneistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no! Mä olen vasta tokalla kaudella, joten oon autuaan tietämätön Kaunari-kuvioista! Mä muuten meinasin alkaa kattoo tota Marco Poloa, mutta ajattelin, että se ei ehkä oo tarpeeksi kevyttä mun aivoille. Mitä oot mieltä? Nim.merk. Huttua, ei surullista, pelottavaa tai vakavaa.

   Poista
 3. Haha tuo sarja on ihan paras (pahin) aiheuttamaan hullun googlettelu-kohtauksen! Just googlettelin mm. suruaikapukeutumisesta edvardiaanisessa englannissa. :D (Kiinnostuneille: http://en.wikipedia.org/wiki/Mourning)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa! Mäki meinasin googlettaa tota samaa, siinä kun se Mary valitteli, että kuinka kauan se oikein joutuu pitämään sitä asua! :D

   Poista
 4. Mää vaan niin rakastan tätä sun blogia... <3 Aina oon ihan onnessaan ku uus postaus tullu!

  VastaaPoista

Hae