Haluttaa kaikkee

23.1.2015

1. Haluaisin nukkua enemmän kuin kahden tunnin pätkissä, joista niistäkin herään tunnin välein tarkastamaan, että kaikki on hyvin. 2. Halu...

1. Haluaisin nukkua enemmän kuin kahden tunnin pätkissä, joista niistäkin herään tunnin välein tarkastamaan, että kaikki on hyvin.

2. Haluaisin, että mun päässä ei soisi koko ajan tip-tap-tip-tap-tipetipetiptap. Eli että lapsi siirtyisi johonkin muuhun lauluun välillä. Tai oikeastaan en haluakaan, koska se on ihan hullun söpö kun se laulaa sitä. Haluan perua äsköisen haluni.

3. Haluaisin imetyspaitoja ja -mekkoja. Semmosia sieviä ja hyviä, mistä ei tissit vilku kamalasti.

4. Haluaisin, että mun vatsamakkarat hävisivät itsestään tai mieluummin sillä, että syön sikana suklaata.


5. Haluaisin, ettei miehen isyysloma loppuisi vielä ja että se jatkuisi vaikka, hmm... no sanotaan vaikka koko vuoden. Koska kuka mulle sitten tekee aamupalaa joka aamu ja toimii mun käsinä, kun omat kädet on varattu vauvalle?

6. Haluaisin, että tämä sylissäni oleva vauva ja tuo olohuoneessa rössyilevä taapero olisivat aina tommosia ihania pieniä, äitiään kaipaavia kullannuppuja. Paitsi sitten kun ne on kolmekymmentä. Sitten ei tarvii enää olla.

7. Haluaisin muistaa edes joskus laittaa pyykit kuivumaan aikaisemmin kuin juuri nukkumaanmenohetkellä. Ommuuten hiukka ankeeta nousta vielä sängystä ripustelemaan kalsareita narulle.

8. Haluaisin matkoille koko perheen voimin. Edes vaikka laivalle. 

9. Haluaisin, ettei kukaan luule mua enää raskaana olevaksi. Mun maha nimittäin ainakin luulee vielä.


10. Haluaisin asua Helsingissä, mutta yhtä ytimessä kuin täällä asuessamme. Ja vähän isomassa kodissä kuin nyt. Edes yhden huoneen verran isommassa. Tai kahden. No kolmen. Ja kodinhoitohuoneen verran isommassa myös. Ja isompi kylpyhuone ja sauna myös. Ja oma piha.

11. Haluaisin hierojalle. Olen jo nyt niin jumissa, että mun oikean käden sormissa ei ole tuntoa.

12. Haluaisin, ettei mun päähän tulisi keskellä yöllä vauvaa imettäessäni typeriä sanontamuunnoksia kuten parempi tissi poskella, kuin kymmenen oksalla tai kel tissi, se tissin kätkeköön.

12. Haluaisin lounaalle, päivälliselle, drinkille, skumpalle ja illalliselle ja teatteriin ja taas drinkille jollain ihanalla porukalla. Mielellään kaikki saman illan aikana.

13. Uuuuuh, mä niiiiin haluaisin nukkumaan yhdeksi yöksi hotellin parisänkyyn yksin sinne puhtaiden valkeiden lakanoiden väliin, täyspimennettyyn huoneeseen! Ja sitten rauhassa aamulla hotellin aamiaiselle. Joo, sitä mä haluan.


14. Haluaisin olla kuninkaallinen tai joku lady vaikka viikon edvardiaanisella ajalla. Miettikää nyt, elämä koostuisi illallisista ja vaatteiden vaihtamisista. Oi, ja sit mä haluaisin että Maggie Smith olisi mun sarkastinen mummo.

15. Haluaisin, ettette huomanneet, kuinka kämmäsin ja laitoin numeron 12 kahdesti peräkkäin.

16. Ja viimeiseksi, mutta vähäisimmäksi haluaisin muina misseinä maailmanrauhaa.

Haluaisin myös kiittää Markus Kajoa innoituksesta ja Valeäitiä haluamisestaan ja sitten haluaisin vielä, että äitiysblogiskeneen heittäytynyttä Soppahannaa ja ihanaa ukilaista Nakkimutsiakin haluttaisi.

Mitäsä haluaisit?

You Might Also Like

8 comments

 1. Voi että, yritin epätoivoisesti kaivella omasta blogistani samanlaista vauva kainalossa kirjoitettua toivelistaa parin vuoden takaa. Niin moni toivomuskin oli ihan samanlainen, kuin tässä nyt, jos oikein muistan. Ja muistin yksityiskohdat miten vaan, niin tunnelmaan samaistun täysin. Tai siis samaistuin, ajatellessani niitä omia kahden vuoden takaisia ajatuksia hotelliöistä ja -aamupaloista ja yöllisistä päänsisäisistä hokemista. ...tai puolen vuoden päästä tulevia... Iik! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ne hotellihommat, oiskohan kaikken vauvojen vanhempien toivelistalla? <3

   Poista
 2. Tuttua tekstiä! Nyt seuraa mainos, minäkin olen tuskaillut imetyspaitaongelmaa. Alkuun epäilin puseron toimivuutta, mutta nyt ei enää muut kelpaa. Googlaa Louhi Design tai Louhi imetyspaita. Ja verkkokaupassa olevat toimitusajat (14vrk) eivät välttämättä pidä paikkaansa, minä sain omani parissa päivässä. :)

  VastaaPoista
 3. Samassa ihanassa elämäntilanteessa ollaan ja kovin samoilta kuulostaa toiveet myös :). Toivon kovasti, että edes osa toiveistasi toteutuu! Itse suosin imetyspaitoina Lindexin imetystoppeja (parempia kuin hm:n).Ei tarvii olla liivejä erikseen ja päälle joku neuletakki tai rento kauluspaita, jonka saa vedettyy tisseille imettäessä, toimii ainakin mulla. Niillä on myös hyvä nukkua. Voi huoletta olla samalla paidalla päivin ja öin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotain tommosta just! Hitto kun uskaltaisi jo ottaa lähteä vauvan kanssa kylille, niin menis tsekkaa noi paidat! Kiitti vinkistä!

   Poista
 4. Ihan parhaat tissisananlaskut :D Mulle on tullut ikävä pakkomielle toistella itse keksimääni loistavaa lentävää lausetta aina kun vauva huitoo tuttinsa korvan taakse. Nimittäin sitä että mitä sanoi säästäväinen vauva kun tutin korvan taakse laittoi? No nyt on kotti turvassa. Oma sisäinen hekotus ei lopu milloinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti! Ja Instagramin puolella tuli jo monta lisääkin! :D
   Omat vitsit parhaat vitsit!

   Poista

Hae