Loirin jalanjäljissä?

25.1.2015

Me olemme tässä kuluneen kolmen viikon aikana katsoneet sivusilmällä paaaaaljon töllöstä tullutta urheilua. Siis ainakin hiihtoa, lumilautai...

Me olemme tässä kuluneen kolmen viikon aikana katsoneet sivusilmällä paaaaaljon töllöstä tullutta urheilua. Siis ainakin hiihtoa, lumilautailua, freestylelaskua, jäkistä ja tänään myös alamäkiluistelua.

Taaperohan on kova poika apinoimaan näkemäänsä ja siksi täällä onkin nähty kaikkia edellä mainittuja lajeja. Ja tietysti taaperon tyylillä eli kaatuilemalla, kuten lajeissa kaadutaan. 

Taaperon freestylessä kävellään ensin takaperin, sitten hypätään, käännytään ja lopuksi kaadutaan. Lumilautailussa kävellään sivuttain, sitten hypätään ja lopuksi kaadutaan. Alamäkiluistelussa taas juostaan, välillä pikkuisen hypitään ja lopuksi – yllätys yllätys – kaadutaan. Ja muistattehan myös tämän jäkisapinoinnin? Se on ihan vakiokamaa edelleen.


Vähän meitä on ihmetyttänyt, miksi kaikista lajeista poimitaan etupäässä ne kaatumiset? Ehkä koska se kaikissa lajeissa on yhteistä? Koska se on se hauskin osa? Vai voisiko olla, että lapsestamme on tulossa Vesa-Matti Loiri, tuo kaatumisen ehdoton mestari? 

Päätin kallistua viimeiseen vaihtoehtoon.

Siitä intoutuneena kaivelin esiin seuraavan videon. Olemme nauraneet miehen kanssa sille nyt öbäyt seitsemän(toista) kertaa putkeen. Pakko jakaa hei!En gestä.

You Might Also Like

5 comments

 1. Hahha, huutonaurettiin illalla miehen kanssa tuolle Veskulle. :D

  VastaaPoista
 2. En ollut ennen nähnyt. Aivan loistava.

  T. Neljän äiti

  VastaaPoista
 3. Hehe XD Näitkö muuten, että Loiri on nykyään loton virallinen valvoja: https://www.lottoarvonta.com/kolikkopelit-lotto/#kolikkopelit-vesa-matti-loiri <-- kovaa touhua tuokin

  VastaaPoista

Hae