Pakko saada -hankinta: Sivuvaunusänky

19.1.2015

Siis valtavan hyvä juttu, että ostin tuon sivuvaunusängyn. Sivuvaunusängyn, jonka välttämättä halusin, josta raskausaikana useasti selitin. ...

Siis valtavan hyvä juttu, että ostin tuon sivuvaunusängyn. Sivuvaunusängyn, jonka välttämättä halusin, josta raskausaikana useasti selitin. Tiedättehän, sellaisen, jonka saa ihan sängynlaitaan kiinni, josta saa laidan alas ja joka tavallaan jatkaa sitä omaa sänkyä luoden vauvalle oman nukkumapaikan, mutta ihan käden ulottuvilta. Joo. 

No siihen sänkyyn panin sievät lakanat ja reunasuojat ja kaikki. Että vauvalla on hyvä siinä sitten kölliä. Sänkyni viereen sivusängyn asetin, ja voi että, on ollut tosi hyvä käytössä. 


Ei tosin siinä käytössä kun piti. Vauvahan on katsokaas käynyt siinä noin kaksi kertaa. Se kun tykkää nukkua mieluummin meidän sängyssä. 

Mutta onhan toi siis tosi hyvä teline esimerkiksi mun läppärille, vesipullolle, huulirasvalle ja kännykälle. Ten points, 10 poeng. Suosittelen!

(Ehkä me vielä opitaan sitä käyttämään...)

You Might Also Like

9 comments

 1. Ai, vitsit, mäki haluun!! :-D (Meillä viidellä on vani 240cm leveä sänky, läppäri ei tahdo tällä hetkellä enää mahtua sekaan, eli eli..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis suosittelen lämpimästi! Ja siinä on pyörätkin alla, niin saa helposti vietyä myös vaikka sohvapöydäksi! ;)

   Poista
 2. Heh, meillä kävi ihan samalla lailla - molemmilla kerroilla. Mutta kun vauva(t) nukkui mun vieressä sängyn reunassa, sivuvaunu oli ihan hyvä olemassa myöhemmin kun vauva oppi kääntymään. Ja onhan sillä tosiaan tuo tavaransäilömisominaisuus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vissiin aika yleinen ilmiö! :D Ja toi on kyllä totta! Oon nytkin jo miettinyt, vaikkei vauva vielä käännykään, että on hyvä että on jokin laita sängyn vieressä.

   Poista
 3. Meillä oli ekalla pinnis (sivuvaununa juurikin) jossa lapsi ei nukkunut koskaan vaan laitettiin suoraan lasten sänkyyn 1-vuotiaana ja siihen asti nukkui meidän sängyssä. Kakkoselle ei pinnistä hommattu ollenkaan, taas oli ekan vuoden vieressä ja sit omassa sängyssään. Kolmoselle laitettiin pinnis sivuvaunuksi kun oli jotain 7kk. Nyt 3 kk myöhemmin ei vielä ole sinne suostunut vaan herää joka kerta kun sinne yritän hanta hivuttaa ja jos laitan sinne suoraan, konttaa sieltä pois tai huutaa suoraa huutoa (nyt kun pohjaa on ollut jo pakko laskea meidän sänkyä alemmas). Etta sellainen menestystarina. 5-vuotiaamme kyllä yhden yön nukkui siinä pinniksessä kun 180 senttisessä sängyssä oli muuten jo neljä henkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Teilläkin siis mennyt nappiin! Meilläkin on tuolla varastossa yksi Stokke, minkä piti mennä ihan vastasyntyneestä teiniksi, mutta niin vain tuo esikoinen nukkuu normisängyssä (ja puolet yöstä meidän kanssa) ja kuopus sai sitte tämän uuden sängyn vielä. Hyvinhän ne hankinnat meni.

   Poista
 4. Hih, on ainakin monipuolinen kapistus :) Näitä sun postauksia on aina niin hauska lukea!

  VastaaPoista
 5. Voi, kun olisin törmännyt tähän julkaisuun jo kesällä :-D Olisin hormonihuuruissani ehkä välttynyt tämän säilyttimen hankkimiselta. Mutta kätevä sivuvaunu tuo on. Olen lepuuttanut toista kättäni ja päätäni sängyssä, kun vauva on sinnikkäästi vallannut minun paikkani.

  VastaaPoista

Hae