Hyvinkin merkityksellisiä pohdintoja

30.4.2015

Ihan tällaisia tänään heränneitä kysymyksiä tässänäin vaan. 1) Miksi minun mieheni, joka ei ole koskaan leiponut mitään, tiesi, miten...


Ihan tällaisia tänään heränneitä kysymyksiä tässänäin vaan.

1) Miksi minun mieheni, joka ei ole koskaan leiponut mitään, tiesi, miten munkkirinkulat kannattaa tehdä, toisin kuin minä, joka leivon aina? Että ei ole niin kätevää ensin pyöritellä käpälöitten välissä pötkylää ja sitten yrittää juottaa niitä päitä toisiinsa kiinni, vaan kannattaa pyöräyttää pallo ja sormella tökätä läpi ja sitten vähän siinä sormen ympärillä heilutella sitä rinkilää. Onko tämä joku miesasia, jota minä en voinut tajuta?

2) Ovatko kaikki muut maailman ihmiset tienneet, että couscous, eli kuskus (eli paskpask, ehe) on vehnää?
 Shiis VEHNÄÄ?! Durumia. Mitä HITTOA? Tämä on joku salaliitto, sanon! Minä oon luullut, että se on jotain hirssiä tai jotain ryyniä. Ei nyt ainakaan mitään vehnää. Kauhea pettymysten kevätjuhla, kun sitä ostin ja tein ja söin ja sitten että eisss, vehnääkö tämä. 

3) Pakko palata vielä niihin munkkeihin, että kun ne tänäkin vuonna tuotti traumoja sieluuni, niin miksi sen pitää olla semmosta ydinfysiikkaa sen paistamisen? Miksi minun munkit palavat aina tai ovat muuten ankeita? Miksi minun paistomittaristani oli taas patterit loppu, etten saanut edes mitattua sitä optimaalista lämpöä rasvalle ja miksi minun munkit eivät ole sellaisia konditoriamunkkeja? Kuka ottaa vastuun palaneista munkeista? Miksi edes teen munkkeja? Onko millään enää mitään väliä?

Noni, semmosia taas.

Huomenna tivoliin. 


You Might Also Like

2 comments

  1. Moikka! Eksyin blogiisi ihan sattumalta, ja oli pakko tulla kertomaan, että huippulöytö! :) Kirjotat tosi mukaansatempaavasti ja hauskasti! T. Minni

    VastaaPoista

Hae