Sijaistoimintoihminen

Siis tiekste millanen mä oon? No urpo, mutta ei puhuta siitä nyt. Jos mun pitäisi tehdä jotain oikeaa asiaa, ajattelua vaativaa, mutta en sa...

Siis tiekste millanen mä oon? No urpo, mutta ei puhuta siitä nyt. Jos mun pitäisi tehdä jotain oikeaa asiaa, ajattelua vaativaa, mutta en saa jäsenneltyä sitä päässäni, saati paperille, alan tehdä sijaistoimintoja. Tänään aloitin päivän pohdiskelemalla sitä oikeaa tehtävää, mutta arvatkaapa mitä sitten tapahtui? 

-Aloin etsiä meille uutta ruokapöytää. Etsin netistä, soittelin liikkeisiin ja huutelin Facebookissa.

-Ostin netistä lapsille muutamat kesävermeet. Koska täytyyhän niillä sellaiset UV-vaatteet jo hyvissä ajoin olla, jos se kesä tuleekin jo vaikka huomenna.

-Tyhjensin sohvantaustan kaikista lapsen palikoista, autoista ja kirjoista, sekä lajittelin kaikki lapsen lelut omiin laatikoihinsa ja pussukoihinsa.

-Tein blogiin uuden bannerin ja uudistin blogin Facebook-sivujen ulkoasun. Joo, koska nekin piti tehdä just nyt.


Entä jäsentyikö tai etenikö se oikea tehtävä päässäni tahi yhtään missään? No ei kai. Mutta nyt ei enää pysty sitä alkaa, ku oon tehnyt jo niin paljon kaikkee tänään. Katson vaan Game of Thronesin uusimman jakson ja alan nukkua. Kattellaan huomenna. Annetaan hautua...

(Lemon curdia en sentään alkanut tehdä. Vanhatkin vielä syömättä. Hemmetti.)


You Might Also Like

11 comments

 1. Samma här ! Piti kirjoittaa muutamat hommat (deadline uhkaa ja kovasti) mutta mitä kävi? Tiskasin, vaikka oon vältellyt sitä jo kauan. Kävin läheisen koulun roskalavalla tuolien toivossa. Söin vaikka noh, ei ois ollu tarve. Ja sitten kaikenmaailman salkkarit ja uupeet vielä koska eihän niitä voi kattoo millonkaan muulloin..

  VastaaPoista
 2. :D :D sinäpä sen sanoit!! Pitäs piirtää kesäkeittiö, jotta saatas rakennuslupa hakuun, mutta eihän imdestä kärsivä mamma voi sellaiseen tapua, mutta kaikkeen muuhun kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiiiii voi, ei. Eikö ne rakennusluvat tuu ihan itekseenkin? ;)

   Poista
 3. Ai sikskö sitä sanotaan? Mä venytän ihan tahallaan tai tahattomasti epämiellyttävät jutut vaikka kai se ois järkevää hoitaa ne samantien alta pois. Kai mää toivon että ne jotenkin yksinään suttaantuis. Haha. Harvemmin.

  VastaaPoista
 4. Ai sikskö sitä sanotaan? Mä venytän ihan tahallaan tai tahattomasti epämiellyttävät jutut vaikka kai se ois järkevää hoitaa ne samantien alta pois. Kai mää toivon että ne jotenkin yksinään suttaantuis. Haha. Harvemmin.

  VastaaPoista
 5. Olin lukenut tästä postauksesta ekat rivit ja heti mietin sitä lemon curdia! :''D
  -Koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha, no en sentäs sitä. Mut tänään tein piirakkaa siitä! JEEE! Josta tosin yks pala köpsähti naapurin käytävän seinään ja lattialle. Nam.

   Poista

Hae