Lautalattian plussat ja miinukset

7.7.2015

Meillähän on tuollainen lautalattia. Ihan ehkä joku sata vuotta vanha. Kunnon raoilla ja natisee oikein mukavasti jalan alla.  Me tykätään...

Meillähän on tuollainen lautalattia. Ihan ehkä joku sata vuotta vanha. Kunnon raoilla ja natisee oikein mukavasti jalan alla. 

Me tykätään siitä kamalasti. Se oli yksi iso syy, miksi tämän kodin aikanaan ostimme. Se on myös yksi iso syy, miksemme tästä haluaisi ikänä pois muuttaa.

No siinähän on tietysti puolensa ja se herättää aina jonkin verran kysymyksiä. Keräsinkin tähän alle lautalattian plussat ja miinukset:

+ Se on kaunis

- Jos vauva kakkaa sille, sitä on aika vaikea saada noista raoista pois.


Juu en laittanut kuvaa siitä. Sentäs.

You Might Also Like

5 comments

  1. Kakanpoistovaikeuksien uhallakin mä niin haluaisin lautalattian!! Kauneus ennen kaikkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis kakkaonnettomuuden takia ei kannata luopua haaveesta! On se sen verran ihku lattia! Ja voishan sitä yrittää vaikka olla antamatta sen vauvan kakata siihen lattialle! ;)

      Poista
  2. Hih, meillä sama. Narina on parasta! Oksupoksun kaivelu veitsen terällä lautojen raosta ei oo parasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, ei ole mukavinta hommaa se! Mutta onneksi lattia on kaunis, nii ei harmita niin paljon! ;)

      Poista
  3. Minä rakastan vanhoja narisevia lattioita! Meillä on vanha lattia omakotitalossa. Se kuitenkin täytyy nostaa, sillä lattia on painunut vuosikymmenien aikana. Voin samaistua tuohon, että ei ole kovin mukava kuitenkaan kaivaa tavaraa pois lattian raoista. https://www.kuretek.com/lattian-nosto

    VastaaPoista

Hae