Bloggaaminen on rankkaa

Se, kun on just onnistunut saamaan lapset tapahtumarikkaan lomapäivän jälkeen yhtäaikaisille päikkäreille. Koko päivä on menty lasten eh...


Se, kun on just onnistunut saamaan lapset tapahtumarikkaan lomapäivän jälkeen yhtäaikaisille päikkäreille. Koko päivä on menty lasten ehdoilla ja nyt, NYT on viimein aikaa omiin hommiin. 

Mielessä sinkoilee ajatuksia blogipostauksesta ja sormet syyhyävät kirjoittamisen perään. Ihanaa päästä kerrankin kunnolla paneutumaan kirjoittamiseen.

Ensin voisi kuitenkin keittää kupin kahvia, koska, noh... yöt nyt ovat vähän mitä ovat ja mieli kaipaa pikkasen kahvia ajatuksia terävöittämään.

Sitten vaan odotellaan, että teksti syntyy kuin itsestään ja...


Jahas... 

Nooooh, yritetään huomenna uusiksi. 


Blogging iz so haaard.

You Might Also Like

4 comments

 1. Juu, huomenna on uusi päivä. Muistan kyllä tuon ajan, kun moni hieno suunnitelma meni mönkään. Jopa yöllinen online tentti (aikaerosta johtuen), kun yksi lapsista päätti herätä juuri sinä yönä...

  Tuohon edelliseen postaukseen - mä en ole missään tavannut niin agressiivisia autoilijoita kuin Suomessa. Meille autoilija antoi tietä Jyväskylässä ja minä se viimeisenä taisin suojatien yli tulla. Nopeasti mentiin kaikki. Tämän auton perässä tuleva auto jo tööttää torvea! Siis apua, minne Jyväskylässä on jollain niin kiire, että se 30 sekunnista kiinni? Ei käsitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina ehtii, vaikka välillä vähän tirsoja (vahingossa) ottaiskin! :D Ja voi ei, en kestä, kui sattuikin, että juuri tentin aikana! Kääk!

   Eikä! Munki takana on joskus tööttäilty, kun olen antanut suojatiellä tietä kävelijöille – ja vielä vaunujen kanssa olleelle äidille. Niinku että voiko urpompaa autoilijaa olla, että kehtaa alkaa rehaamaan siellä takana. Oisko muuten ollut taksi mun takana sillon... Vaan eikö niillä pitäs olla just hyvä, että mittari raksuttaa kauemmin? Haha!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tänks <3 Pikkuiset tirsat auttoi, eikä väsyttänyt enää niin paljoa! ;)

   Poista

Hae