Koko kakku!

7.10.2015

Jos yhden aamupäivän aikana... a) kaatuu täysi vesilasi pöydälle b) kaatuu kuumat kahvit syliin c) kaatuu* ämpärillinen hiekkalaatikkohi...

Jos yhden aamupäivän aikana...

a) kaatuu täysi vesilasi pöydälle
b) kaatuu kuumat kahvit syliin
c) kaatuu* ämpärillinen hiekkalaatikkohiekkaa vaunuihin vauvan päälle
d) ajaa vaunuilla koiranpaskaan jo kolmannen kerran tällä viikolla

...miehen kysyessä, tuoko se tullessaan palat kakkua kahvin kanssa vai ihan koko kakun jostain**, vastaus voi olla yhtään empimättä "KOKO KAKKU(!!!), kiitos".

No tämä oli sunnuntaina ja mulla on edelleen sitä koko kakkua. Se olikin vaatimattomasti joku kahdeksankerroksinen nakukakku. Oon syöny tosi-tosi reippaana tyttönä sitä, eikä siitä oo vieläkään mennyt puoliakaan. Eikä oo ees pariin päivään ketuttanut yhtään***, joten mitään lisäkertoimia ei olla saatu kakkuhimolle. Oi voi.

Niin että koko kakku – uhka vai mahdollisuus?****


*Esikoinen kaataa.
**Promokuvauskeikalta, aiheena häät. Fiksumpi ois tajunnut, että aika tuhti kakku voi olla.
***No vähän.
****Panin ton peruskliseen tohon, kun en keksinyt mitään punaista lankaa tähän.

Koristelu tässä kuvassa on ihan omaa käsialaani. Koristeet oli otettu pakatessa pois. Oikeasti koristelut olivat luultavasti jotain aivan muuta. Tai sit just noin upeesti. Voin antaa myös koristelutunteja niitä haluaville. Tää on mun CV.

You Might Also Like

2 comments

  1. Eikö olisi ollut hyvä syy kutsua kaikki kaverit ja kaimat kakkua tuhoamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, miksei, mutta nyt ei ehtinyt kestittelee! :) Syötiin tänään naapurin rouvan kaa pihalla vielä kakkua ja juotiin pihakaffeja. Se oli mukavaa. <3 Nyt on kakulle sanottu hyvästit.

      Poista

Hae