Jännä suklaa

6.11.2015

No men hej ja hyvää ruotsalaisuuden päivää! Ja terkkuja myös ruotsinlaivalta! Tultiin aamuvarhaisella ja nyt ollaan jo hyvin takais...


No men hej ja hyvää ruotsalaisuuden päivää! Ja terkkuja myös ruotsinlaivalta! Tultiin aamuvarhaisella ja nyt ollaan jo hyvin takaisin kotiutuneena. Pakotin koko perheen purkamaan heti laukkunsakin. Eli minä purin kaikkien, paitsi miehen.

Kävin aamulla lähikaupassa viikonloppua varten ja ilahduin siellä kovasti. Kassajonossa näet tällaisen kakkahuumorista nauttivan väsyneen emännän huumoriantureita kutiteltiin, kun hintalappu oli löytänyt paikkansa jännään kohtaan mainoksessa.

Parasta ei ehkä silti ollut tuo sanahassuttelu, vaikka eri hassua sekin oli, vaan takanani seissyt kahdeksankymppinen vanhempi herrasmies.

Hän näet huomasi minun ottavan kuvaa kyltistä ja kohta, ymmärrettyään miksi, repesi höröttämään takanani. Siinä me sitten muina kakkahuumorin ystävinä yhdessä hörötettiin ja todettiin, että tahatonta tai tahallista, niin silkkaa timanttia.

Ai se kyltti? No:


Mmm... Marabou...

Herkullista viikonloppua!

You Might Also Like

6 comments

 1. Mamma sä olet ihan yliveto! :-D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, vähänkö te ootte huippuja ku tollai imartelette! <3

   Poista
 3. Ahhaha! Toi suklaa on muuten ihan huippuhyvää mun mielestä :) Vaikkakin ulostaa jännältä :P :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ostanut tällä kertaa, mut pakko ehkä testata! Kunhan noi laivalta ostetut suklaat on eka syöty... kröhöm... paaaaari vaan ostettiin... :D

   Poista

Hae