Joulu tulee, olenko valmis?

Niin, siis tota joulukuu. Joulu, joulukuu. Miks mulla ei ole joulufiilistä? Viime vuonna sekoilin jo marraskuun alussa  jouluvalojen kanssa...

Niin, siis tota joulukuu. Joulu, joulukuu. Miks mulla ei ole joulufiilistä? Viime vuonna sekoilin jo marraskuun alussa jouluvalojen kanssa ja kuuntelin kulkusia, ja nyt, vaikka olen popittanut joululauluja, ei vaan irtoo.

Viime vuonna tein itse lahjoja ja myös joulukalenterin – tänä vuonna en todellakaan. Ostin lapselle Brion junakalenterin (kiitos Tiina vinkistä!), enkä sitäkään jaksanut edes itse hakea, vaan pyysin miestä hakemaan.

Voi olla, että viime vuoden joulutohinan selittää se loppuraskaus – siinä kun sitä pesänrakennusviettä pukkaa niin hemmetisti, mutta mikä selittää kaikki aikaisempien vuosien? Toissa vuonna tein saatana konvehditkin itse (?!!).


Okei, no luulen, että se on ennemmin niin päin, että mä olen pohjimmiltani ihan kreisi joulumuija, mutta nyt jotenkin tänä vuonna ei vaan jotenkin lähe. Olin valmis jopa luovuttamaan koko jouluvastuun pois ja menemään muille maille, valmiiseen pöytään viettämään joulua, mutta se homma ei ole edennyt. Tai olisi, mutta on tullut vähän hidasteita matkaan.

Että onko se nyt sitten vaan niin, että näin vauvavuoden loppupuolella (nyyh!) on vaan niin loppu, että ei jaksa. Niinku mitään ylimääräistä. On valmis antamaan vetovastuun pois ja itse keskittyy vaan pysymään hereillä.

Vähän oli kyllä liioittelua nyt tuo hereilläpysymisläppä. Oon mä silti aika touhukas. Mutta jouluinto on nyt kadoksissa.

Hei nyt keksin! Onko se tää sää? Nytkin paistaa aurinko ja on plus viis. Ruohikko on vielä vihreä, eikä talvesta ole tietoakaan. Viime vuonna sentään oli nyt jo tullut viiden sentin lumikerros, ja muistan, kuinka väännettiin jotain lumilyhtyjä aivan nokka punaisena tuolla pihalla. Onkse sit se?


Vähän sillai kyllä harmittaa, koska kyllä mä tykkään fiilistellä sitä joulua. Nyt ei oo enää kuin 22 päivää jouluun, eikä musta tunnu yhtään joululta. Taustalla soi Sinatran Frankin ja Michael Böbleen joulut ja mä oon ihan vaan et evvk.

Halua on, mutta pöhinä puuttuu. Dear Eki, mis on mun joulufiilis?

Pitäisikö hakea jo kuusi – auttaiskohan perinteinen joulukakka


(Jos muuten kiinnostelee aikaisemmat joulusekoilut, niin tuolta löytyy pari sivua joulu-tägin alta!)

You Might Also Like

6 comments

 1. Loistava christmas-hankey!! 😂 löytyykö ohjetta tuohon sämpyläseokseen? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on tuo Nopeat, helpo, hiivattomat sämpylät -ohje! :)
   http://mammasti.blogspot.fi/2014/05/nopeat-helpot-hiivattomat-sampylat.html

   Poista
 2. Se on tää keli! Mä ainakin syytän sitä. Siis tämä sama säätilahan oli jo kesällä -vettä sataa ja +5. Että kyllä tässä ihminen menee sekaisin vuodenajoista kun puoli vuotta on syksyilmat päällä.

  Pitäiskö hankkia tällainen? Tuliskohan se fiilis sitten? (Paitsi, että en todellakaan hanki. Mun sisäinen siivousnatsi saa melkein sydärin tästä)
  http://www.anttila.com/shop/fi/netanttila/joulukuusi-let-it-snow-190cm-50580569--malli-22

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se niin on tää keli! Nytkin joku +8 (eli suomen kesä just) ja emmää kestä! Hahha, ja apua tota kuusta! Siis niinku mitä, miten, miksi... miksi? :D

   Poista
  2. Apua toi kuusi! Mä en kestä, kaikkee ne ihmiset keksii :D Lapset varmaan tykkäis kyllä.

   Poista
  3. Mietin vaan, että jos joku tosi sähköinen tyyppi menee lähelle tuota härväkettä niin noi kaikki staattiset styroxipallerot on siinä tyypissä kiinni. Tai jos johonkin kissaperheeseen tuollaisen hankkisi...siinä olis sitten styroxmarinoitu katti :D

   Kyllä on kauhia laite :D

   Poista

Hae