Joulufiilis löydetty!

3.12.2015

Okei, nonii! Alkohan sitä joulufiilistä löytyä! Aamulla ihan otin itseäni niskasta kiinni ja kelasin, että mitähän tässä pitäisi tehdä. H...

Okei, nonii! Alkohan sitä joulufiilistä löytyä! Aamulla ihan otin itseäni niskasta kiinni ja kelasin, että mitähän tässä pitäisi tehdä.

Hetken päästä löysin itseni ostamasta vauvalle vaatteita nettikaupasta – tähän asti on menty vain saaduilla ja isoveikan vanhoilla vaatteilla – ja kohta sain itseni kiinni tilailemasta myös itselleni vaatteita! Ohhoh, hei!


Siinä kuulkaa joululaulut raikasivat taustalla ja meikämuija klikkaili ostoskoriin matskua. Viime vuonnahan mua ähkytti kaikki roina, mutta vissiin roinapihi vuosi on tehnyt tehtävänsä, koska nyt jotenkin tuntui kamalan ihanalta ostaa jotain. Sen Brio-kalenterinkin ostin lapselle, vaikka viime vuonna jeesustelin halusin panostaa johonkin krääsättömään kalenteriin. No noista vaatteista kyllä sanottakoon, että tarpeeseen tuli... tuuuuli tuli...

Että totanoin! Ulkona ei ole lunta, talvesta ei ole tietoakaan, mutta on muuten hitokseen paljon kivempi kattella tuota ankeeta maisemaa uusissa farkuissa ja leggareissa ja tunikassa.

Ja vauvakin tykkää öö.. paljon enempi kurasäästä, kun sillä on muutama uusi body, lakki, leggarit.... jaaa haalari.


Tein äkkiä tunnustuksen miehelle... Tavallaan niinku sain sen ulos mun systeemistä.

You Might Also Like

3 comments

 1. Heh, pakko muuten aina saada toi synninpäästö jos on tuhlannut. Tai muuten vaan tehnyt jotain mikä ehkä vähän kaduttaa, vaikka toisaalta teki sen ihan tietoisesti, eikä kyllä jättäisi tekemättä jos saisi uudelleen päättää. Silti vähän on syntinen olo ja pitää äkkiä möläyttää miehelle jotain: "ostinkengätmaksoitonnin!" ja heti helpottaa. :D Mulla on myös ystävä joka on sanonut, että hänelle saa aina soittaa jos on ostosmorkkis, hän kyllä selittää ne ostokset parhain päin. Sen parempaa ystävää muute olekaan!

  -Nuunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahaa, "ostinkengätmaksoitonnin!" – repesin! Joo, noinhan se on. Ja siis tollanen ystävä on kullanarvoinen! :D

   Poista
 2. Materialismionni on ihanaa <3 sillä saa minkä vaan fiiliksen nostettua. Joulufiiliksen eritoten :D You go girl.

  VastaaPoista

Hae