Läheltä piti!

No huh, huh. Ette usko, mitä meinasi tapahtua! Oli jo tosi lähellä. Ihan itsekin säikähdin! Olin jo netissä tyyliin syöttämässä Masterin ...


No huh, huh. Ette usko, mitä meinasi tapahtua! Oli jo tosi lähellä. Ihan itsekin säikähdin! Olin jo netissä tyyliin syöttämässä Masterin tunnusta, ja kaikki sähköpostiosoitteet, kengännumerot ja kaikki oli jo täytettynä. Olin ihan et joo, tää on niin nyt mun juttu, pakkaan vaan kamat ja lähen.

Sitten laitoin miehelle viestin, että miten on, kerkiinkö kuudeksi. Kun siitä ei puol kuuteen mennessä ollut vielä kuulunut, niin päättelin, että en vissiin kerkee. Vitsi mikä helpotus. Alkoi nimittäin jo pikkasen lahkeessa tutisee, kun mietin itseäni siellä.

Hikisenä ja paksuna. Kirkkaiden loisteputkien alla, muiden silmät liimautuneena selkääni, punainen naamani peilissä... Huh, huh. Sen jälkeen alastomana muiden edessä, suihkua hädissään etsimässä, pikaisesti itseään huuhtomassa. Saunaan? Enpä usko.

Jumppaan. Meinasin mennä jumppaan. Ryhmäliikuntaan. Johonkin Love2Danceen. Eisssss...

Läheltä piti.

You Might Also Like

6 comments

 1. :D Onneksi pelastuit ajoissa. Tollasesta voi jäädä traumat. Pidä nyt huolta itsestäsi.

  VastaaPoista
 2. Ja seuraavaksi kun tulee tuollainen hetki, soita ensitilassa jollekin. Jos kaverit ei vastaa niin joku kriisipuhelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muuten! Paan pikavalintaan! Huh, tärkeintä olisi saada apua heti ensitilassa!

   Poista
 3. Thänk gaaad! ;D Hahhaa..

  VastaaPoista

Hae