14 asiaa, joista minä ilahduin tänään

18.1.2016

Viime viikolla saatiin lukea perheenäidin hauska listaus 44 asiasta , joista hänen kolmevuotiaansa veti yhden päivän aikana herneet nenään. ...

Viime viikolla saatiin lukea perheenäidin hauska listaus 44 asiasta, joista hänen kolmevuotiaansa veti yhden päivän aikana herneet nenään. Valeäiti veti ehkä vähän pidemmän korren, tai ainakin ihanamman korren, ja listasi 32 asiaa, josta hänen kolmeveensä ilostui päivän aikana. Oma lempparini niistä oli ehdottomasti kohta numero 4: Kun mutisin että pitää ostaa uusi pulkka ja sinä kuulit että sanoin "Boom-Kah".

Viime viikolla puhutti myös parisuhdeasiat, kun Väestöliiton Heli Vaaranen huolestui "naisten tavasta suhtautua miehiin välttämättömänöä pahana". Juttu poiki paljon kirjoituksia parisuhteesta ja myös koiramme innostui avaamaan sanaisen arkkunsa.

Eilen sain palautetta aviomieheltäni päivän mittaan ilmenneestä kiukkuisuudestani ja siksi ajattelin viime viikon teemoissa ja ihan noin niin kuin kompensoidakseni eilistä palautetta kertoa tämän pitkän aasinsiltaviidakon saattelemana: 14 asiaa, jotka ilahduttivat minua tänään. 


1. Kun aamulla nukuttiin yli kahdeksaan.

2. Kun vauva tarttui naamastani kiinni, katsoi syvästi silmiini ja sanoi tärkeänä "äiti".

3. Kun esikoinen väitti taas molempien koiriemme nimen olevan Uma. (Ei ole)

4. Kun muistin, että mulla on nimipäivä.

5. Kun sain oikein vanhoja kunnon nimipäiväonnittelutekstareita, joista yksi oli vuosien takaiselta työkaveriltani.

6. Kun ulkona satoi aamupäivällä niin simona lunta, että saatoin kuvitella asuvani lumisadepallossa.

7. Kun kaksi ihmistä riensi pyytämättä auttamaan minua vaunuineni jättimäisen lumivallin yli ulos bussista.

8. Kun söin hyvän lounaan.

9. Kun sain ilmaiseksi jälkkärin, jonka olin jo muina naisina ottanut, koska luulin, että se kuuluu lounaaseen, eikä se kuulunutkaan, mutta sitten sain silti sen, vaikkei olisi kuulunutkaan.

10. Kun minua autettiin toistamiseen vaunujen kanssa mennessämme sisälle vaikeakulkuisesta kirjakaupan ovesta.

11. Kun kotimatkalla ei vauvan kanssa otettukaan bussia, vaan käveltiin ja Turku oli ihana ja kaunis lumiviitassaan.

12. Kun katsoin vanhojen talojen satavuotiaita savupiippuja ja mietin Maija Poppasesta tuttua Chim chim cher-ee -biisiä ja niitä katoilla tanssivia miehiä.

13. Kun sain kotona nimipäiväkukkia esikoiselta ja mieheltä.

14. Kun esikoinen oli vähintään yhtä innoissaan kukkien antamisesta, kuin minä saamisesta.


Aioin laittaa tähän alkujaan 22 kohtaa, mutta mua alkoi ihan kamalasti ramasta kesken kaiken, koska tällä hetkellä me valvotaan keskellä yötä aina pari tuntia ja nukutaan muutenkin huonosti, koska flunssat, yskät, räät ja kaikki ja sen takia mua väsyttää ja mun on ihan pakko mennä nyt kyllä nukkumaan ja voi hemmetti pyykitkin on koneessa ja tiskitkin vielä pöydällä ja pitääkö mun kaikki aina ja kuka on syönyt mun suklaat ja miksei mulla oo nyt mitään kuvaakaan laittaa tähän postaukseen ja... Mutta ei mennä nyt siihen.

Ilahduttavaa viikkoa kaikille!

You Might Also Like

7 comments

  1. Sanoiko joku "boom-kah"? Ja sori siitä, tiedäthän. Kröh kröh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toi ois voinut käydä meillekin. On sevverran kova toi Boom-kah!

      Poista
  2. What’s up to all, it’s genuinely a fastidious for me to visit this website, it consists of priceless Information. 야한동영상

    VastaaPoista
  3. you have done a great job. I will definitely dig it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this site 야동

    VastaaPoista
  4. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself
    or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. thanks a lot
    토토

    VastaaPoista

Hae